Tak dneska cestou na tramku proti mě modrý kraťas. Tipovala bych Moof s kámošem? Chvíli jsem přemýšlela, že mu skočím pod kola,ale mám se moc ráda
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
Já jsem šla po chodníku proti vám zhruba mezi Labutí a zastávkou tramky:lol: Zrovna jste si tu jízdu pěkně užívali - stažená okénka,lokty ven a zabraní do hovoru,asi by jste si klepali na čelo,kdyby na Vás nějaká holka (jestli se to tak vůbec ještě v 27ti dá nazvat? ) začala zuřivě mávat Fofíků potkávám denně cestou od Hol. tržnice do Palládka docela dost, tak mám radost, že jsem narazila konečně i na klubáka.
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
To musíš jezdit častěji do centra,abych tě mohla zas potkat. Cestu Bílá labuť - Palladium absolvuji 2x denně skoro každý den. Jen někdy to je ráno před osmou a kolem páté odpol. a nebo před druhou odpol. a pak v půl jedenácté večer.Tak až tě zas někdy načapám,tak budu zběsile mávat,aby jsi si mě všiml - sice si pak asi všichni kolemjdoucí budou klepat na čelo, že jsem blázen,ale..... Jen jak jse vás viděla,tak jsem si říkala, že mi k té vaší pohodě a jízdě už jen chybělo to duc duc z těch otevřených okýnek
Hezky jsi se rozepsala s časama,ale já zase tolik času nemám a už vůbec ne denně já bohužel nemám subvofer,jinak by mi to už dávno ducalo a příště se můžem vidět s fofíkama a troubit na sebe jaK zběsilý ať si lidi na ty čela klepou jak chtěj
Taspy ty delas v Palladiu? Ja mam kancelar naproti v YMCE a na obed chodim do Labute na 5. patro . Samozrejme ale fofikem do prace nejezdim, pac nemam kde parkovat
Tak udelame nekdy obedni sraz ne? K Rozvarilum teda tak casto nechodim, spis bud ke Lvovi naproti Florenci a nebo na meníčko do Depótu a obcas do Hybernie u Masarycky (tam nejradsi )