Jel jsem kousek za oranžovym ST, neměl podložky a byl na plecháčích, tak předpokládám, že to byl RedZero Potom jsi stál v pravym pruhu v koloně, já stál hned vedle tebe, akorát v červený Fabii, takže bys mě stejně nepoznal
Všechno by sedělo, ale jí to nebyl :-/ .. dneska jsem se ani nehl jedine jestli jsi nepopletl datum a nemyslel jsi 15.3.
Nekdo je tak drzej, ze ma taky plechase .. to jsou pomery
Jinak me poznas, ze nenmam vzadu nalepku ST.
Lenoch jménem Mondeo Mini One 1.6 S-design ( malinko poupraveno ) také už jinde .. Ford Focus ST, 2.5 20V turbo, 3.dv, electric orange už jezdí jinde :-/ www.STdriveRS.cz
Teeeda a já bych dal ruku do ohně za to, že jsi to byl ty Opravdu to bylo dneska, jel jsem do školy na Žižkov a bylo to fakt 12:50, to je divný Bohužel jsem si nevšim, jestli měl ST nálepku nebo ne. Takže máš v Praze dvojníka koukám
přemyšlim, ale myslim, že jsem to ja nebyl ... myslim že jsem v ponděli nikde nebyl, ale bohužel s mou pamětí za to ruku do ohně nedám
PS: jestli jsi stal pak vedle mě .. měl jsme brejle ?
Lenoch jménem Mondeo Mini One 1.6 S-design ( malinko poupraveno ) také už jinde .. Ford Focus ST, 2.5 20V turbo, 3.dv, electric orange už jezdí jinde :-/ www.STdriveRS.cz
tak tim padem to je jasne .. ja to nebyl .. a nekdo me dabluje ...