soused si tam nechal vloni stříkat FoFo, když se na ledě otočil a obouchal ho jak v předu tak vzadu . trefil to naštěstí šikovně, takže jen přední a zadní nárazník a pravý blatník mu vyklepli, takže ten nový mi zůstal doma, páč se odstěhoval a nechěl ho tahat s sebou.dj-vozi píše:.... v beňově je tam profesionální lakovna a chcou 2500 nárazník 1800 blatník ale zas to bude kvalita tak půjdu asi tam
byl jsi v tom benove? jake maji "cekaci lhuty" a co kvalita? dikdj-vozi píše:ne to ne ale znám jednoho kámoša co je lakýrník tak že bych koupil barvu a on by mi to stříkl, dneska jsem byl v beňově je tam profesionální lakovna a chcou 2500 nárazník 1800 blatník ale zas to bude kvalita tak půjdu asi tam
nechavam lakovat řádku let ale to s tím , ze ti to namichaji podle stari a zaslosti je blbost maximalne podle pododstinů atd . resim to kazdy den a dokonce Brett byl svedkem zdraveho nasrání na lakyrníka .cizaa píše:Jihlava a Vysočina sobě:-)
Prosím, pomozte. Potřebuji nalakovat nějaké díly a nemám kde.
Pod barákem sice mám lakovnu, ale barvu si prý mám nechat namíchat sám a v Domě barev míchají pouze podle originální receptury bez závislosti na zašlosti laku. Tak sem měl domluveného týpka, co to míchá přímo, ale ten mi od pátku nebere telefon:-(
Jedná se o díly připravené pro lak (přední nárazník, lišty dveří) + plasty nepřipravené pro lak (lišta 5. dveří, kliky, rámečky mlhovek) + díly vadné a zralé na přelakování (kryty zrcátek, kapota).
Samozřejmě vysoká kvalita, nízká cena, bylo by asi nejideálnější řešení:-)
Poradí někdo?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů