Nazdárek...kdopak se mi přizná že byl chycenej u chomutovskýho Globusu...vím o koho jde..jen schválně jestli se přizná..nechal sem mu i vzkaz za stěračem..ale jelikož pršelo tak doufám že ho rozmazanej přečet jinak byl to FoFo I. před FC, HB...zelená metalíza, a vzádu krásný čirý lampy...mít HB tak bych Ti je snad i odmontoval né jen si rejpu..at ruka upadne tomu kdo vztáhne nekale ruku na clubový auto ale světla jsou fakt suprový... tak schválně jestli přiznáš barvu
dříve Ford Focus 1.8TDDi 66kW kombi r.v.2001....nyní Škoda Octavia 1,9 TDi 81kW kombi
Ahoj, byl jsem mile překvapen když jsem za oknem četl tvuj pozdrav.Vzhledem k tomu že sem momentálně moc nechodim tak nebýt jeho asi by jsi čekal marně Jinak děkuji za pochvalu a touto cestou ti přeji krásné vánoce a šťastný nový rok.P.S: snad nám to jednou vyjde se setkat osobně
bylo fofo 1,8i 115k,r.v.99,5-dv.hb je Kia Ceeď 1,4 cvvt
jj to bych taky rád někdy se sejít a pokecat...dneska frčím umýt auto na vapku na Fillu....dát fofíka trošku do pucu..stál sem kousek od Tebe a čoveče..styděl sem se za mýho ušmudlanýho fofíka...tak ho dám dneska trošku zase k světu..z ošklivýho káčátka bude zas na chvilku pěknej kombajn..než zas začne chcát a než absolvuju cestu zpět do Český Lípy
Jinač Ti taky přeju hezké vánoční svátky a šťastný Nový rok
dříve Ford Focus 1.8TDDi 66kW kombi r.v.2001....nyní Škoda Octavia 1,9 TDi 81kW kombi