tož doplníme dotaz - tak Foki, přiznej se, komu jsi to na Máji prodal? A nebo jsi tam byl na "záletech" (doufám, že jsme tě neprozradiliKonik píše:Ten je od fokiho z bazaruhttp://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=111&t=11706
novako píše:ČB, 22.11.2008, parkoviště "v otáčce" na Máji, bílý fofo1 HTB, ještě bez značek (s převozní značkou), ale už s klubovými podložkami - což chválíme......![]()
. Kdopak nám to přibyl do budějovické rodiny?
...kdy, kde, jak........ asi jsem byl nepřítomen a nebo jsem měl vlčí mlhu, že jsem si nevšiml.....foki píše:toho jsi si vsimnul ale velke bezvyznamne minus mas ze ti pred barakem stalo cabrio a toho si nikdo nevsiml ? bylyjsme tam na oslave narozenin .novako píše:ČB, 22.11.2008, parkoviště "v otáčce" na Máji, bílý fofo1 HTB, ještě bez značek (s převozní značkou), ale už s klubovými podložkami - což chválíme......![]()
. Kdopak nám to přibyl do budějovické rodiny?
to je smůla, toho bílýho jsem našel, když jsem šel do kontajneru s odpadem (stál vedle) a pak dál s holkama do lesa a kolem "tvého parkování" (jestlipak jsi mi zase stál na místě ,foki píše:v tu samou dobu co tam stal ten bily , tak my my byly na parkovisti jak delaji zatepleni u hlavní .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host