edit zewl: abychom to zlodejum mene usnadnili, neuvadejme cizi SPZ. Spis je lepsi popsat auto typu: zeleny kombi atd.
Jinak ta SPZ zacina 3H4-9...
no, jsem asik blázen....komu to může být co platné, že se přiznám, že jsem tam v ten pátek byla....Charon píše:Sorry, ale to by musel byt blazen, takhle se verejne priznat k RZ spojene s identifikaci a mistem pohybu.
a kde máš tu fotku?NEEO píše:já to beru a nemám s tím problém a omlouvám se.
ale je to hezká SPZ ne???alexino píše:jeste mate tu SPZ celou v nekterych nadpisech odpovedi....
promiň,ale číslo SPZ sem dát nesmím a tak nepřidám ani tu fotku na které to číslo samozřejmě je taky.Mata píše:a kde máš tu fotku?NEEO píše:já to beru a nemám s tím problém a omlouvám se.
toho jsem si vubec nevsimnul, dikes, uz je to v poradku.alexino píše:jeste mate tu SPZ celou v nekterych nadpisech odpovedi....
neni nic jednodussiho nez i v hloupem Malovani zaskrtat SPZkuNEEO píše:promiň,ale číslo SPZ sem dát nesmím a tak nepřidám ani tu fotku na které to číslo samozřejmě je taky.![]()
Už jsem ji stejně z mobilu smázl.
zewl píše:toho jsem si vubec nevsimnul, dikes, uz je to v poradku.alexino píše:jeste mate tu SPZ celou v nekterych nadpisech odpovedi....
neni nic jednodussiho nez i v hloupem Malovani zaskrtat SPZkuNEEO píše:promiň,ale číslo SPZ sem dát nesmím a tak nepřidám ani tu fotku na které to číslo samozřejmě je taky.![]()
Už jsem ji stejně z mobilu smázl.
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host