Problém při tankování
-
- Nováček
Problém při tankování
Ahoj všem, možná budu vypadat jako neandrtálec, ale od doby kdy mám nového Focuse mám problém s tankováním. Vždycky když začnu tankovat, tak mi z poza zadního kola kape nafta a to pouze při tankování. Nechápu čím to je, už jsem se ptala i v servise...., ale (vypadala jsem spíše jako blondýna...). Nemáte někdo podobný problém. Děkuji a ahoj...
- Quickie
- Moderátor
Re: Problém při tankování
ja mam tiez novy focus a tento problem som nezbadal.. Ono to bude asi tým že som este osobne netankoval, a zrejme ani nebudem, vzdy tankuje niekto za mna. Ale myslím že podobny problém tu mal Anndy, lenze ak si spominam spravne, tak jemu palivo unikalo a smrdelo az po natankovani plnej nádrže, proste mu niekde cez prepad vytekalo či čo.. skus pohladat, alebo ti to niekto napíše tu
- panther7
- Test driver
musíš tu pistoli tam uplně vsunout + mít dvířka zcela otevřeny. Já sem si již zvykl jak mi to vypne pistole tak ji vytahuji, dříve sem byl zvyklej z fiesto rvát co to dá,m ale když mi to teklo ven nebo jako tobě pod kolo.
Ale ten tvůj problém bych řekl tohle-hodně narvat pistoli, dvířka zcela otevřít.
A když to nebude tohle tak je možné že tam je vzduch a je potřeba odvzdušnit-ale to nevím jak-bohužel.
Ale ten tvůj problém bych řekl tohle-hodně narvat pistoli, dvířka zcela otevřít.
A když to nebude tohle tak je možné že tam je vzduch a je potřeba odvzdušnit-ale to nevím jak-bohužel.
- killerhammer
- Test driver
ja by som to tiez tak vyskusal, co najviac to tam strcit a striekat
a ked to bude zasa tiect tak servis, nech poriadne skontroluju to potrubie

a ked to bude zasa tiect tak servis, nech poriadne skontroluju to potrubie

- killerhammer
- Test driver
a toto si povinne precitaj