S chlapama je to tìžké ale bez nich ještì tìžší...
- Damon
- Test driver
Já myslím že tu trpělivost nechej reději bez hranic.Určitě to ocení nejen Foki ale i ostatní členové kterým ze vším radí jak může a ještě se stará o stránky chod klubu a všechno kolem včetně sraz.
Už aby ten sraz byl.Snad tam bude dětí dost.My tam bereme obě holky(1 a 8 ) a ta starší se už ptala jestli tam budou i další aby se tam nenudila.Tak jsem ji ubezpečil že jo tak se to snad vyplní.
Z domova vyrazíme už v pátek akorát nevíme jestli před nebo po obědě že by jsme i na místě z něčím pomohli.Ať to neděláte sami.
Už aby ten sraz byl.Snad tam bude dětí dost.My tam bereme obě holky(1 a 8 ) a ta starší se už ptala jestli tam budou i další aby se tam nenudila.Tak jsem ji ubezpečil že jo tak se to snad vyplní.
Z domova vyrazíme už v pátek akorát nevíme jestli před nebo po obědě že by jsme i na místě z něčím pomohli.Ať to neděláte sami.
Naposledy upravil(a) Damon dne 06.06.2006 13:55, celkem upraveno 1 x.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
-
- Junior
..no to doufám, že to Foki oceòuje... jinak jsem na nej pyšná, že je tak šikovnej a umí si rady se vším... hlavnì když jeho pomoc a rady vám usnadòují problémy které se èas od èasu pøihodí...a èlovìk si sám neumí rady...
..není pochyb, že má radost, že mùže svoje zkušenosti pøedávat dál... a z návštìvnosti svých stránek o tom ani nemluvì...
Dìkuji za nabízenou pomoc... myslím že každá pomoc je vítaná... dík
..proberem to s Fokim .. náš malej se taky nemùže doèkat... už planuje co si veme za autá.. každopádnì to bude malej focus...
V den "D" pøeji pøíjemnou cestu... M
..není pochyb, že má radost, že mùže svoje zkušenosti pøedávat dál... a z návštìvnosti svých stránek o tom ani nemluvì...
Dìkuji za nabízenou pomoc... myslím že každá pomoc je vítaná... dík
..proberem to s Fokim .. náš malej se taky nemùže doèkat... už planuje co si veme za autá.. každopádnì to bude malej focus...
V den "D" pøeji pøíjemnou cestu... M
- Damon
- Test driver
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj... jsem přihlášená u mladého....
ani jsem nevěděla kolik má můj Foki známych...moc mě to teší... jste moc láskavy,úpřimné díky... snad bude s nás velká fokusácka rodinka
... mám ráda, férovi a úpřimný lidi a jsem ráda, že jste mezi náma ... ze srdce díky... teším se až Vás osobně poznám...
Maya
ani jsem nevěděla kolik má můj Foki známych...moc mě to teší... jste moc láskavy,úpřimné díky... snad bude s nás velká fokusácka rodinka

Maya
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Junior
No to nebude problém, ale aby mì vaše polovièky nehnali nìkam do horúcich pekel.... Mùžu vzít flašku, bohužel mi doma na slovaèi dali pøídìl...a máme dobrého známeho kterej pije u nás jenom slivovici....ale s flaškou poèítejte... já jí vemu a kdo pøíjde mezi posledními má bohužel smùlu... ale na Vás /nevím jestli mùžu tykat/ budu myslet urèitì...
- Focusini
- Junior
Já taky nějakou lahvinku taky donesu, aby bylo do čaje
A myslím, že tykat.......když už jsem tu specialitu od tebe v lednu měl
Sice jsem si pak po cestě domů musel udělat přestávku a projít se kolem pumpy, ale byla to dooooobrota, už o tom básní i další šťastní, co to zkusili 

Focus combi, 1,6, 74 kw, rv 2001
-
- Junior
Tìší mì, jsem Marika-Maya/Foki mi dal Nick Maya/ je to jenom na tobì jak mi budeš øíkat..ruku si podáme na srazu..
No díky bohu, že jsi dorazil domù v poøádku....mìla jsem i strach když si psal jaká byla cesta domù... Foki mi øíkal, že ti chutnala...
pøipijem si na zdraví,tikání slivovièkou .. jùù
....
Doufám, že bereš i rodinku...
Zatím pa Maya
No díky bohu, že jsi dorazil domù v poøádku....mìla jsem i strach když si psal jaká byla cesta domù... Foki mi øíkal, že ti chutnala...

Doufám, že bereš i rodinku...
Zatím pa Maya
- Focusini
- Junior
Těším se.....s rodinkou to zatím řeším, je to tak půl na půl....uvidíme, budu rád když pojedou, dětí tam bude plno - bude to taková jedna velikánská rodina.
Já jsem si to nějak neuvědomoval, že v tom čaji je tolik slivky....chutnal dobře, ale pak mi Foki prozradil, že do litru slivky dáváš kapátkem jednu kapku čaje
Už si tady tu specialitu chválilo více lidí....stává se to pojmem
No a cesta byla náročná....měl jsem těch přestávek víc a nakonec to dobře dopadlo.
Já jsem si to nějak neuvědomoval, že v tom čaji je tolik slivky....chutnal dobře, ale pak mi Foki prozradil, že do litru slivky dáváš kapátkem jednu kapku čaje

Focus combi, 1,6, 74 kw, rv 2001
- speedy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem zase někde slyšel.." S ženskou se nedá žít, a bez ní teprve ne!"
Jinak odkial si Mayo ? Pokud to není tajné. Má přítelkyně je od Čadce, ale byl jsem si pro ní u Londýna kde dělala aupair.

Jinak odkial si Mayo ? Pokud to není tajné. Má přítelkyně je od Čadce, ale byl jsem si pro ní u Londýna kde dělala aupair.
Karel FoFo 3 combi 2015 1.5 TDCi Black Shadow
malá FoFi 1.4i 71kW 2009 titanium violet
historie FoFo2 combi 2006 1.6TDCi Tonic blue
hitorie FoFo1 HB5 1.8 85kwi 1999 green metallic
historie FoFo1 HB5 1.6 74kwi 1999 silver
-
- Junior
Tak teï jsi mì rozesmál... po vèerejšku... je to balzám na duši... Foki trošku pøeháni...opravdu tu dobrútku nedìlám v takovém pomìru.. tak jsem hlavnì ráda, že jste všichni od nás odjeli spokojený a hlavnì dojeli v poøádku domù...ale když ono bylo tak zima a mì to nedalo abych vás nezahøála..Focusini píše:Tìším se.....s rodinkou to zatím øeším, je to tak pùl na pùl....uvidíme, budu rád když pojedou, dìtí tam bude plno - bude to taková jedna velikánská rodina.
Já jsem si to nìjak neuvìdomoval, že v tom èaji je tolik slivky....chutnal dobøe, ale pak mi Foki prozradil, že do litru slivky dáváš kapátkem jednu kapku èajeUž si tady tu specialitu chválilo více lidí....stává se to pojmem
No a cesta byla nároèná....mìl jsem tìch pøestávek víc a nakonec to dobøe dopadlo.

Snad se domluvíte a poznám i tvoji p.manželku, dìti...
-
- Junior
No, tak i páni o vás koleuje takové rèení... s chlapem je to tìžké a bez nej ještì težší.. prostì se potøebujem navzájem...speedy píše:Já jsem zase nìkde slyšel.." S ženskou se nedá žít, a bez ní teprve ne!"
![]()
Jinak odkial si Mayo ? Pokud to není tajné. Má pøítelkynì je od Èadce, ale byl jsem si pro ní u Londýna kde dìlala aupair.
Jéé, to jsi napsal krásnì slovensky, Foki umí taky pár slovíèek sl. a hroznì se mi to líbi, když tak mluví..je sladkej...
Jsem rodáèka ze Žiliny... ale už dloho rodinka žije u Trenèína...teda tak nìjak pùl na pùl.... a já mám už taky rodinku tady-Fokiho a nášho synka..
/samozøejmnì poèítam i jeho rod./
Tak vám pøeji krásnej vztah a pozdrav pro moji rodáèku Slovenku... a jestli pojedeš na srázek tak ji nezapomen doma... mìj se Maya
-
- Junior
No, tak i páni o vás koleuje takové rèení... s chlapem je to tìžké a bez nej ještì težší.. prostì se potøebujem navzájem...speedy píše:Já jsem zase nìkde slyšel.." S ženskou se nedá žít, a bez ní teprve ne!"
![]()
Jinak odkial si Mayo ? Pokud to není tajné. Má pøítelkynì je od Èadce, ale byl jsem si pro ní u Londýna kde dìlala aupair.
Jéé, to jsi napsal krásnì slovensky, Foki umí taky pár slovíèek sl. a hroznì se mi to líbi, když tak mluví..je sladkej...
Jsem rodáèka ze Žiliny... ale už dloho rodinka žije u Trenèína...teda tak nìjak pùl na pùl.... a já mám už taky rodinku tady-Fokiho a nášho synka..
/samozøejmnì poèítam i jeho rod./
Tak vám pøeji krásnej vztah a pozdrav pro moji rodáèku Slovenku... a jestli pojedeš na srázek tak ji nezapomen doma... mìj se Maya
- speedy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak zo Žiliny...no to už je kousek od Čadce...tak to jste krajanky
No já něco občas od ní pochytím, ale ona se snaží mluvit česky, občas mě nějakým slovem zaskočí, no jo no...
To víš že bych se rád ukázal na srazu, 14.7. předpokládáme návrat z Chorvatska, tak se snad zadaří, abychom se oba dva na sraz a na vás dva s Fokim koukli
, když ne v pátek, tak v sobotu...

No já něco občas od ní pochytím, ale ona se snaží mluvit česky, občas mě nějakým slovem zaskočí, no jo no...
To víš že bych se rád ukázal na srazu, 14.7. předpokládáme návrat z Chorvatska, tak se snad zadaří, abychom se oba dva na sraz a na vás dva s Fokim koukli

Karel FoFo 3 combi 2015 1.5 TDCi Black Shadow