Trend X - akcia od 1.5.08
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trend X - akcia od 1.5.08
Tak za cca. 14 dni uz bude, co? Nebo drive? 

- Quickie
- Moderátor
uz aj ty si netrpezlivy, coooo?
čas sa kráti, tak dufam ze sa ozvu co najskor. Nemuseli by byt az takí presní ako vraveli, že tri mesiace
Len dufam, ze to pre velky dopyt nebude trvat dlhsie, sakra 

- Quickie
- Moderátor
Mno... tak som trošku pootravoval Koišovcov, konkretne p. Ďurechovú. Či náhodou nevie v akom štádiu sa nachádza moje FOFO a či som náhodou nevychytal zavodnu dovolenku... Prišla mi odpoveď:

No... takže si ešte zrejme trošku budem musieť počkaťDobrý deň, p. *****!
No, veruže aj vo výrobnom závode majú potrebu dovolenkovať, tak aj toto obdobie postihlo výrobu Vášho Focusa a hlavne nedostupnosť Wagon karosérii je ten najväčší problém. Dúfam, že letný mesiac august bude šťastným!
Ale niečim Vás poteším, p. *****. Výroba so zmenou špecifikácii zahrnula do verzie A4 (automat) štandardne ESP-tak bude súčasťou Vášho Focusa
Prajem Vám pekný deň a pri pomyslení na "MODRÝ OVÁL" štipku trpezlivosti
S pozdravom

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
inak sa mi páči formulacia emailu tohoto dealera
ford ma odstavku 14 dni, mercedes kvoli slabej predajnosti skoro mesiac a citroen presne 3 tyzdne..takže je fakt okurkova sezona..

ford ma odstavku 14 dni, mercedes kvoli slabej predajnosti skoro mesiac a citroen presne 3 tyzdne..takže je fakt okurkova sezona..
- Quickie
- Moderátor
chmelko nevieš odkedy - dokedy?chmelko píše:ford ma odstavku 14 dni

mersedézy ma netrápia ale po fofo je asi dost velky dopyt. Aj som celkom nepochopil, že nedostupnosť Wagonov.. šak nech nakus vyradia z vyroby HTB a robia wagóny, no ni

-
- Test driver
každy zavod to ma malinko inak, ale je to v podstate tento a buduci týžden..inka sa tým ale všetko okolo spozdí,,transport a pod.
to že je combi nedostatok je malinko od neho vymysel, pretože šasi sa robí na v sekvencii podla objednavok, takže za sebou zo zvarovne na lakovnu možu ist 2HB. 3combi, 1 sedan..toto je uplne jedno (ak sa samozrejme nejedna o nejake akciovky s vopred danym počtom vyrobenych kusov
to že je combi nedostatok je malinko od neho vymysel, pretože šasi sa robí na v sekvencii podla objednavok, takže za sebou zo zvarovne na lakovnu možu ist 2HB. 3combi, 1 sedan..toto je uplne jedno (ak sa samozrejme nejedna o nejake akciovky s vopred danym počtom vyrobenych kusov
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ked sme boli minuly tyzden u Koisa, vravel ze tie kasne wagonacke boli nedostatkove, ale vraj uz Quickiho mal ist do vyroby co nevidiet
Ale neviem ci tie kombiky tak idu, vacsinou vidam hatch. Ale p. Durechova min tyzden vravela jednym zakaznikom, ze proste je s tymi wagonmi problem a ked objednaju teraz, budu mat az v oktobri.
Quickie trpezlivost, to ESP bude prijemny bonus

Ale neviem ci tie kombiky tak idu, vacsinou vidam hatch. Ale p. Durechova min tyzden vravela jednym zakaznikom, ze proste je s tymi wagonmi problem a ked objednaju teraz, budu mat az v oktobri.
Quickie trpezlivost, to ESP bude prijemny bonus

- Quickie
- Moderátor

-
- Test driver
nieje to uplne pravda,lebo uvedeny typ|v tomto pripade combi|moze byt spernuty|zastaveny| kvoli nejakej vyrobnej chybe,alebo nedostatku nejakych komponentov,takze rozhodne to za vyhovorku nepovazujem.chmelko píše: to že je combi nedostatok je malinko od neho vymysel, pretože šasi sa robí na v sekvencii podla objednavok, takže za sebou zo zvarovne na lakovnu možu ist 2HB. 3combi, 1 sedan..toto je uplne jedno (ak sa samozrejme nejedna o nejake akciovky s vopred danym počtom vyrobenych kusov
-
- Test driver
zirafak:neviem ako u vas, ale zo zastavením linky (samozrejme vyhrozovanim dokola)som sa za 8 rokov nestretol
- panther7
- Test driver
A copak ted není u nových FoFoII u všech ESP-já sem myslel, že to mají všichni už v základu.
-
- Test driver
nevravim,ze sa linia zastavi,ale proste sa niektory typ karoserie nevyraba,lebo je nejaky problem,alebo nieco chybachmelko píše:zirafak:neviem ako u vas, ale zo zastavením linky (samozrejme vyhrozovanim dokola)som sa za 8 rokov nestretol

panther7...na SK bohuzial nie

- Quickie
- Moderátor
takze koniec septembraDobry den pan Benko,
vas Focus bude vyrobeny 19.9. 2008, plus k tomu cas na prepravu, ked sa nic neudeje trva to cca 10 - 14 dni a je u nas na dvore.

-
- Test driver
A ja som tak tajne dufal,ked som tuto spravu otvaral,ze pies,ze uz konecne bude
co napisat...prajem pevne nervy a klud