no, lenze ja nie som od toho aby som posudil opravnenost vymeny atd. a kedze rasino mi bol doporuceny zo strany allianzu ako ich partner, ze staci tam odniest auto, nechat kluce a servis sa o vsetko postara a potom si ho len vyzdvihnut, tak predsa nebudem nahanat servis nech ze nieco spravil spatne

, ked sa chcel servis napakovat na poistnej udalosti a pojistovna na to prisla, tak nech si to ujasnia oni medzi sebou, ja s tym nemam nic, ja len chcem, a oni su zo zakona povinny, uviest poskodenu vec do stavu zodpovedajucemu stavu pred nehodou. Maju to urobit tak aby nedoslo k "mojmu obohateniu" na ukor vinnika, ale zaroven tak aby som ja ako poskodeny nebol ani skodny. To znamena, že ak tuto situaciu riesili vymenou poskodenych veci za nove, a nie vymenou za veci v rovnakom stave ( co prakticky nie je mozne, lebo asi nekupis nový 3 alebo 4 ročny blatník, alebo dvere) tak ten rozdiel ide na ich spolocne triko, bolo to nevyhnutne na to aby bolo moje auto v rovnakom stave ako pred nehodou. Zatial som na poistovnu slusny a ziadam ich o to aby splnili co im zakon uklada, ak sa nedohodneme bude nasledovat dalsi krok, kde uz s nimi bude komunikovat moj pravny zastupca, a v konecnom dosledku neuhradia "len" 6500kč ale aj naklady na advokata, skodu sposobenu tym ze auto stale nemam k dispozicii, pozicanie si nahradneho auta do doby vyriesenia, a v neposlednom rade im moze poskodit sudny proces ako taky, a este o chpl viac ak sa bude pretriasat v mediach
- ja som doteraz stale mavol rukou nad tym ze kua aky je svet hnusny, ale uz od urcitej doby nie, lebo vseci takyto zlodusi pocitaju s tym ze takto spravi kazdy, ponadava, ale inak drzi hubu a krok lebo oni su velka bohata spolocnost. Myslim ze konkurencia je na trhu velka a len caka na taketo zavahania aby to patricne vyuzila.