Stresny nosic - vsetky informacie a navod na montaz
- Pnr
- Nováček
Re: Stresny nosic - vsetky informacie a navod na montaz
Ma niekto skusenosti ako to je s kompatibilitou s mondeom? Konkretne mondeo rocnik 01 a focus fl2.
Pozeral som rozne eshopy a pri niektorych je objednavkove cislo rovnake a pri niektorych zas ine...
Pozeral som rozne eshopy a pri niektorych je objednavkove cislo rovnake a pri niektorych zas ine...
FFII 2011, Hatch, 1.6 74kw

- postak
- Test driver
Jakou značku myslíš
Myslím, že rozdíl asi trochu bude, zkus mrknout sem
Tak jsem se na to trochu díval. Pokud máš na mondeu pevné body jako na focusu, tak patky jsou stejné, jen montážní kit je jiný. U mondea je to kit 3069 a u focusu to si ještě pamatuju kit 3015.
Jinak tyče a patky jsou stejné

Tak jsem se na to trochu díval. Pokud máš na mondeu pevné body jako na focusu, tak patky jsou stejné, jen montážní kit je jiný. U mondea je to kit 3069 a u focusu to si ještě pamatuju kit 3015.
Jinak tyče a patky jsou stejné

- Pnr
- Nováček
Mal som na mysli thule. Pozeral som na http://www.thule.com/fitguide/index.htm ... &Market=SK ale neprecital som si poriadne vsetky sucasti.
Inak mas pravdu mondeo - 3069 a focus - 3015
Mame totiz doma nosice na mondeo ale vobec sa mi nechcelo riesit tie problemy so zatmelenymi srubami zbytocne.
Inak mas pravdu mondeo - 3069 a focus - 3015
Mame totiz doma nosice na mondeo ale vobec sa mi nechcelo riesit tie problemy so zatmelenymi srubami zbytocne.
FFII 2011, Hatch, 1.6 74kw

-
- Nováček
Ahojte,
plánujem kúpiť FF combi 2008 Titanium, na ktorom nie sú pozdĺžne lyžiny (hagusy) pre uchytenie priečnych tyčí nosiča. Máte skúsenosť so zháňaním a montážou strieborných pozdĺžnych lyžín aké sú napr. na tomto aute? Dajú sa dokúpiť a spraviť ako príslušenstvo vo Forde? Za koľko?

Ospravedlňujem sa, ak odpoveď na moju otázku sa tu už niekde na fóre objavila, ale nepodarilo sa mi to nájsť. Díky za radu.
Palo
plánujem kúpiť FF combi 2008 Titanium, na ktorom nie sú pozdĺžne lyžiny (hagusy) pre uchytenie priečnych tyčí nosiča. Máte skúsenosť so zháňaním a montážou strieborných pozdĺžnych lyžín aké sú napr. na tomto aute? Dajú sa dokúpiť a spraviť ako príslušenstvo vo Forde? Za koľko?

Ospravedlňujem sa, ak odpoveď na moju otázku sa tu už niekde na fóre objavila, ale nepodarilo sa mi to nájsť. Díky za radu.
Palo
- ZaQik
- Admin
nove stribrne stoji cca 4kKc, cerne pouzite sezenes kolem 1kKc (stribrne pouzite jsem jeste nevidel, asi jdou rychle na odbyt)
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Nováček
- postak
- Test driver
Titanium kombík že by neměl hagusy? To se mi zdá nějaké divné, ale může být. Já bych řekl, že ve verzi titanium by snad už měly být hagusy běžně. Jiné to asi bylo u verze před faceliftem.
-
- Junior
Jo kupoval jsem Thule, stříbrné, uzamykatelné (myslím že je to přesně to, co se koupí ve Fordu) za 3699Kč včetně DPH a poštovného.ZaQik píše:nove stribrne stoji cca 4kKc
-
- Nováček
Hmm, tak to ste ma páni moc nepotešili. Dúfal som, že bude alternatíva k brutálne drahým "originálnym" hagusom. 

- postak
- Test driver
Origo hagusy za 4.tis. se ti zdají drahé? A za kolik bys je chtěl? No alternativa určitě je, že pokud nemá kombík hagusy, tak bude mít ve střeše 4 závity a koupíš si stejné nosiče jako jsou na hatchback. Něco je o nosičích napsáno zde
-
- Junior
Přesně tak, za ty 4 tisíce je to vzhledem k tomu, že tam drží jak přibité, skoro zadarmo. Určitě půjdou koupit levnější (např. Hakr), ale....
- postak
- Test driver
-
- Nováček
Tak jsme si taky pořídili střešní nosič a držáky na dvě kola. Díky všem za rady s montáží příčníku. Je to naše premiéra s kolama na střeše, tak doufam, že je to bezpečné a neuletí to. Foto je jen s jedním kolem protože přišla buřina a tak jsem nestihl namontovat druhý držák.
- eda.davids
- Nováček
Co to máš za příčníky ?Nevim co koupit do 3 tis kč.
-
- Nováček
Příčníky jsou HAKR za 2570,-