tak takuto reakciu som vážne nečakal, dakujem všetkým za podporu a už som fakt pochopil, že tam niesom vítaný. Osobne som bol presvedčený, že to bol od vás len nejaký ulet s napadaním ma. Už fakt nebudem obtažovat a chcel som len pomoct..
preposielam par sukromných dat, nikdy by som to v normalnej situacii neurobil, ale pre klud duše hlavne ludí s eu.fora, ktorí skratka nechcu pochopit, že takým štýlom ako to tam vedu, to možu zabalit...
1/ o vašom webe som nemal ani potuchy až do
> Datum: 26.03.2008 14:10
> Předmět: ford
>
>
Ahoj Chmelko, jsem členem tohoto fora, nechtel bys pomoct s jeho moderovanim? Dle meho nazoru potrebuji nekoho kdo to tam ozivi jako to je u vas.
>
>Mrkni sem:
http://www.fordclub.eu/model_detail.php?id=10
>
>.....
>
2/ registroval som sa:dufam, že mi to Jan prepáči, že som zverejnil našu komuniakaciu, ale už mi je z vas fakt blbo...
Odesílatel: inraj >>>
(jan)
Text:
spravce modelu focus tu nemame, tak ti tedy davam na nej prava.
az budes mit cas tak se na to mrkni.
kdyby si chtel pridavat i motory do sekce motoru tak napis.
diky
Uživatel chmelko (?) napsal dne 2008-03-27 13:08:33:
Re(2): moderator focus:
v pohode...bol som upozorneny členom našeho fora http://www.ford-focus.cz
že potrebujete pomoc, ak by to stačilo pre rozjazd a ja mal dost času, pomoct samozrejme možem
Uživatel inraj (jan) napsal dne 2008-03-27 13:05:02:
Re: moderator focus:
ahoj,
email mi nedosel, mozna nekam zapadnul nebo ho spolkl spamfilt kdo vi.
jinak pokud chces byt spravce modelu focus, tak ten ma pak moznost zakladat podmodely, prirazovat k nim motory z tabulky motoru. (kdybys chtel zadavat i motory tak bych ti dal prava i na ne)
nahravat obrazky k jednotlivym podmodelum a do galerie. napsat k nim popis atd.
to ja zaroven to co ti mohu nabidnout. jo a jeste budes uveden v "kontaktu" jako spravce modelu.
Uživatel chmelko (?) napsal dne 2008-03-27 12:23:40:
moderator focus:
ahoj posielal som maila ale asi bez uspechu..
čo všetko vyžaduješ od moderatora a čo všetko si mu schopný ponuknut?
chmelko
3/další vývin je vám všeobecne známy, možno by vám pomohlo pre urobenie si obrázku o komunikaciu zverejnit interny chat moderatorov eu.fora (diskusia je odspodu):
22:06:36 Radio>>
Ti kluci nato přijdou, že někdy je raději držet hubu a nechat si poradit. My přeci nechceme nikomu ublížit. My mluvíme jenom ze zkušenosti a praxe.
22:02:28 albi>>
Mě nevadí, když mi někdo normálně řekne, že mám něco blbě. Mě vadí, když se do mě naváží a přitom plete jablka a hrušky sám.
21:59:23 FORD666>>
Všiml jsem si už dříve, že to není v pořádku, ale připadám si už trapně jak někoho opravuji a nečekal jsem, že to bude mít následky
21:56:35 FORD666>>
To albi: ahoj, v pohodě
21:54:49 albi>> To FORD666:
Zdravím a děkuji za zastání. Za tu opravu jsem rád.
4/ a nakoniec moja omluvna SZ, pre f.hofstetr
Datum: 2008-03-29 22:04:48
Příjemce:: f.hofstetr >>>
(?)
Text:
tak dufam, ze sa vsetky nezrovnalosti vyrovnali
len ti chcem dat radu, ako napr.teraz napisal ford666,že chce zmazat príspevok člena dona.. myslím,že je zbytocne byt až tak stritkný, zaspamovanie fora zatial nehrozi..nechajte toto forum trosku samostatne zit, nech sa prestanu ludia do neho prispievat a uvidis ze sa to rozbehne
je to už fakt všetko, čo možem k tejto trápnej kauze povedat, f.hofstetr si može hoviet, že už ma zase svoje forum pod kontrolou a ja, že zostávam, len medzi normalnymi ludmi, nie ludmi (aj ked musim povedat, že FORD666, bol schopný sa dohodnut a pokračovat dalej v normalnej diskusii). Je mi vas luto...