diskusia na eu.fore

Moderátor:phofy
zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: diskusia na eu.fore

Příspěvek od zewl » 30.03.2008 08:01

Ale ja stale nevidim nic spatneho na tom, ze je nekdo i clenem jineho diskuzniho fora... A i navic treba moderatorem... To jako ma byt střet zájmů? Nebo co? Me je uplne jedno, jestli je clenem vice for a navic v moderatorskych pozicich, protoze tady svou praci dela dobre (a co vim tak zadarmo ve svem volnem case) a myslim, ze to muze potvrdit kdokoliv z tohoto fora, ze jeho rady byly vzdy věcné.... Zijeme snad v totalite, ze ma kazdy narizeno co ma a co nema delat a kde muze a nemuze byt? Vzdyt prece problem byl v tom, ze se editovaly prispevky a pak nasledna jiz existujici diskuze nedavala moc smysl, protoze nasledujici reakce byly na predchozi posty... Uz fakt nechapu, woco tady go :roll:

A i kdyby byl snad nekym prizvan na eu forum, tak v jeho odpovedi na eu foru vidim stale stejneho chmelka, ktery je registrovan i tu, zadna jina tvar ci cokoliv jineho. Z jeho postu stale lze vycist snahu pomoci, pripadne uvadet veci na pravou miru. Zadny flame ci umyslne mlžení okolo problemu. V cem (krome zpetne editace/mazani prispevku) je teda kuva problem :?: :?:

Me uz to zacina pripadat, ze mu to moderatorstvi snad zavidite nebo co... A pritom myslim, ze je to akorat prace navic...
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 30.03.2008 09:59

tak takuto reakciu som vážne nečakal, dakujem všetkým za podporu a už som fakt pochopil, že tam niesom vítaný. Osobne som bol presvedčený, že to bol od vás len nejaký ulet s napadaním ma. Už fakt nebudem obtažovat a chcel som len pomoct..

preposielam par sukromných dat, nikdy by som to v normalnej situacii neurobil, ale pre klud duše hlavne ludí s eu.fora, ktorí skratka nechcu pochopit, že takým štýlom ako to tam vedu, to možu zabalit...

1/ o vašom webe som nemal ani potuchy až do
> Datum: 26.03.2008 14:10
> Předmět: ford
>
>Ahoj Chmelko, jsem členem tohoto fora, nechtel bys pomoct s jeho moderovanim? Dle meho nazoru potrebuji nekoho kdo to tam ozivi jako to je u vas.
>
>Mrkni sem: http://www.fordclub.eu/model_detail.php?id=10
>
>.....
>

2/ registroval som sa:dufam, že mi to Jan prepáči, že som zverejnil našu komuniakaciu, ale už mi je z vas fakt blbo...

Odesílatel: inraj >>>
(jan)
Text:

spravce modelu focus tu nemame, tak ti tedy davam na nej prava.
az budes mit cas tak se na to mrkni.

kdyby si chtel pridavat i motory do sekce motoru tak napis.
diky

Uživatel chmelko (?) napsal dne 2008-03-27 13:08:33:
Re(2): moderator focus:
v pohode...bol som upozorneny členom našeho fora http://www.ford-focus.cz
že potrebujete pomoc, ak by to stačilo pre rozjazd a ja mal dost času, pomoct samozrejme možem

Uživatel inraj (jan) napsal dne 2008-03-27 13:05:02:
Re: moderator focus:
ahoj,
email mi nedosel, mozna nekam zapadnul nebo ho spolkl spamfilt kdo vi.
jinak pokud chces byt spravce modelu focus, tak ten ma pak moznost zakladat podmodely, prirazovat k nim motory z tabulky motoru. (kdybys chtel zadavat i motory tak bych ti dal prava i na ne)
nahravat obrazky k jednotlivym podmodelum a do galerie. napsat k nim popis atd.
to ja zaroven to co ti mohu nabidnout. jo a jeste budes uveden v "kontaktu" jako spravce modelu.

Uživatel chmelko (?) napsal dne 2008-03-27 12:23:40:
moderator focus:
ahoj posielal som maila ale asi bez uspechu..
čo všetko vyžaduješ od moderatora a čo všetko si mu schopný ponuknut?
chmelko

3/další vývin je vám všeobecne známy, možno by vám pomohlo pre urobenie si obrázku o komunikaciu zverejnit interny chat moderatorov eu.fora (diskusia je odspodu):

22:06:36 Radio>> Ti kluci nato přijdou, že někdy je raději držet hubu a nechat si poradit. My přeci nechceme nikomu ublížit. My mluvíme jenom ze zkušenosti a praxe.
22:02:28 albi>> Mě nevadí, když mi někdo normálně řekne, že mám něco blbě. Mě vadí, když se do mě naváží a přitom plete jablka a hrušky sám.
21:59:23 FORD666>> Všiml jsem si už dříve, že to není v pořádku, ale připadám si už trapně jak někoho opravuji a nečekal jsem, že to bude mít následky
21:56:35 FORD666>> To albi: ahoj, v pohodě
21:54:49 albi>> To FORD666: Zdravím a děkuji za zastání. Za tu opravu jsem rád.

4/ a nakoniec moja omluvna SZ, pre f.hofstetr :roll:
Datum: 2008-03-29 22:04:48
Příjemce:: f.hofstetr >>>
(?)
Text:

tak dufam, ze sa vsetky nezrovnalosti vyrovnali
len ti chcem dat radu, ako napr.teraz napisal ford666,že chce zmazat príspevok člena dona.. myslím,že je zbytocne byt až tak stritkný, zaspamovanie fora zatial nehrozi..nechajte toto forum trosku samostatne zit, nech sa prestanu ludia do neho prispievat a uvidis ze sa to rozbehne

je to už fakt všetko, čo možem k tejto trápnej kauze povedat, f.hofstetr si može hoviet, že už ma zase svoje forum pod kontrolou a ja, že zostávam, len medzi normalnymi ludmi, nie ludmi (aj ked musim povedat, že FORD666, bol schopný sa dohodnut a pokračovat dalej v normalnej diskusii). Je mi vas luto...

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 30.03.2008 10:03

ešte pre istotu ukažka čo sa deje na eu.foru, pokial sa to nezmaže...

Don

2 příspěvků (1.4%)
Napsáno 2008-03-29 15:02:01 (1 dní)

Podle slovníku je Diskuze - rozprava, výměna a obhajoba názorů, debata. Tak to má na správném fóru vypadat. Tady by to ovšem chtělo více Chmelků, jinak to tu brzo umře. Tohle je již, k velké škodě pro nás majitelů focusů, třetí fórum Ford Focus. Od 7.6.2007, kdy tady byl zapsán první příspěvek, je zde jen 16 témat a některé dotazy jsou dost staré a bez odpovědí. Trochu málo. Ovšem trošku šikovný člověk si jistě odpověď na svůj problém v jiném fóru na netu našel. Taky mě zaráží výraz "anonymní Chmelko" To chce Albi od Chmelka přesnou adresu? Pokud vím, všude stačí jen přezdívka. Fórum má pomáhat řešit problémy. Tak je společně řešme.

Boban

8 příspěvků (5.7%)
Napsáno 2008-03-29 15:08:07 (1 dní)

Done přesně tak, ať nám fičí fofíci Odpovědět
FORD666

141 příspěvků (100%)
Napsáno 2008-03-29 21:02:49 (1 dní)

To Don: mohu prosím, tvůj příspěvek vymazat, není srozumitelný a nemá žádné opodstatnění v daném tématu.
Díky Pavel Odpovědět
f.hofstetr

54 příspěvků (38.3%)
Napsáno 2008-03-29 22:08:08 (1 dní)

To Don - ahoj, napsal jsi "Tohle je již, k velké škodě pro nás majitelů focusů, třetí fórum Ford Focus. Od 7.6.2007, kdy tady byl zapsán první příspěvek, je zde jen 16 témat a některé dotazy jsou dost staré a bez odpovědí. Trochu málo."

Sice pláčeš dobře, ale na cizím hrobě / F.Holzmann /, protože diskuzi o tom či onom typu auta tvoří uživatalé sami, čím víc uživatelů, tím víc diskuze. Čím plodnější uživatel, tím.........Jestli jsi ale zvyklý čekat na nějakou direktivu shora, tak se asi nedočkáš. Zkus se sám zapojit a trochu tu debatu rozfoukej, jsi tady šest dní a napsal jsi dva příspěvky, z čehož jeden patří spíš do Zdi nářků.

Ale přimlouvám se za to, aby tvůj příspěvek nebyl smazán, ale přesunut tam, kam patří a to do obecné sekce - klubové záležitosti. Poté bude můj příspěvek smazán, / v zájmu zachování kontinuity textu./ F.

FORD666
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FORD666 » 30.03.2008 11:40

To all: Vůbec jsem neměl v plánu se sem přihlašovat v takové pohnuté době, ale nemám rád pokrytce a tudíž mě dost vadí, když mě tak někdo nazývá. A celkově jsem myslel, že už to skončilo, ale mýlil jsem se, proto prosím o toleranci a akceptování mého vyjádření.
Ale tady přeci vůbec nejde o to, kolika diskusních for je kdo členem, nejde ani o to
jestli byli technické informace a data správně, ale jde především a hlavně o přístup.
Nedovolím si ani s člověkem, kterého znám jednat způsobem, Jak můžeš tazatele mystifikovat a to je jediný problém, který v celé kause vidím, ten balast okolo technických dat je nepodstatný a ze strany chmelka, je to jen chytání se stébla. Nejde ani o to, že zde byl nový, ale že byl mistr světa, který všecko ví a všemu rozumí, ale nakonec to nebyla tak úplně pravda. Myslím, že nikomu tady nešlo o to chmelka shazovat, nebo dokonce urážet, ale on sám se prezentoval nevhodným a vyzývavým způsobem a teď se snaží, vás přesvědčit o tom, že se bavím na téma, jaké motory se dávají do Focus a v jakých otáčkách mají výkonový vrchol. Ale my mluvíme o něm a o jeho přístupu a chování k ostatním lidem.
Do teď jsme bez chmelka fungovali a každý si smazal a upravil co uznal za vhodné a nikdo druhý ho přitom nijak neomezoval a tak to myslím má být. Vždyť i chmelko má možnost, dát si s tím tu práci a přepsat své příspěvky do kontextu. Není předci účelem někoho shazovat, ale informovat a pomáhat. Ale jemu jde jen o to, aby se uznala jeho pravda o tom, že na našem foru děláme věci špatně a on to podle všeho, přišel spasit a uvést to do pořádku.
Nakonec se trochu rozchází v informacích, které vám sám píše, ze začátku: „včera surfoval po nete a našiel toto forum a toto vlakno“ a po pár příspěvcích „bol som požiadaný, či by som nebol ochotný pomoct“, mohu sem doplnit i časy a souvislosti, ale nejsem Columbo a nechci slovíčkařit.
A jak správně říká Horst: HOWGH - domluvil jsem!!!
Pro mě má chmelko i jeden pozitivní přínos, díky němu jsem se seznámil s těmito stránkami, které jsou tu, doufám i pro mě.
Pavel
1.8i16V Kombi 99
Obrázek

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 30.03.2008 12:14

nechcete se věnovat něčemu plodnějšímu :!: :twisted:
ObrázekObrázek

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 30.03.2008 12:25

Boban: ten zvracejici smajlik je bomba :lol: :lol: Uz dlouho jsem neco podobneho shanel :lol: :lol:
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 30.03.2008 13:03

FORD666:určite....vítaj medzi nami..

ak napíšem niečo nesprávne, vobec sa neboj, nemusíš ma kontaktovat cez SZ ale v pohode ma oprav a pokaraj za to,ked budem niekomu radit blbosti..
FORD666 píše: Do teď jsme bez chmelka fungovali a každý si smazal a upravil co uznal za vhodné a nikdo druhý ho přitom nijak neomezoval a tak to myslím má být. Vždyť i chmelko má možnost, dát si s tím tu práci a přepsat své příspěvky do kontextu.
Pavel
toto si dufam, ale nemyslel vážne...ak niekto reaguje na tvoj príspevok, ktorý ty nasledne edituješ, alebo zmažeš, tak cela diskusia stratí zmysel presne ako sa to stalo nasledne u vás. Je to diskusne forum a tak by ako aj malo zostat, aj ked sa niekto pomýli ,niekto na neho reaguje a ten nasledne (ale v novom) prispevku edituje data, je všetko v najlepšom poriadku

podla mna ma tento incident jednu super výhodu a to ludia,ktorí nevedia ako to tu chodí si mohli sami urobit vlastný obrázok, ak sa da jedna vec robit dvoma rozličnými sposobmi.

To,že som vás nahodne objavil je v podstate pravda, nechcel som do toho sporu tahat nevinnych ludi a človek, ktorý ma na vás upozornil chcel v dobrej viere posunut to forum dalej. Ako správne napísal Don, za celý rok mat 96 otázok/odpovedí o aute (z toho cca.15odo mna) ,ktorého u nas jazdí mnohonasobne viac ukazuje, že niečo u vás asi nebude v poriadku. Myslím, že tento váš ročný uspech je jednodnová zaležitost týchto stránok. Myslím, ale ,že vám uplne stačí vas chat, načo to hnojit forom?..
Ak nezmeníte sposob komunikacie, za chvílu, alebo už sa to deje, si možete radit max.sami.

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 30.03.2008 13:49

FORD666 samozřejmě tě vítám mezi náma, teda pokud nebudeš jen obhajovat či co to má bejt, tohle je technické forum a zaspamování vláken si řešíme po svém :arrow: :P myslím, že cokoliv zde psát na tuhle téma, je šťouráním v ho..ě a bude smrdět jen víc :idea: i já sem se k vám přihlásil, ovšem né za účelem pomoct chmelkovi, ale za účelem pomoci lidem a i stejnou myšlenku měl i Don, kterému jde taky jen o to pomáhat a i on osobně má hodně zkušeností, má hlavně zkušenosti s podobným přístupem jako je u vás. mě osobně to také zarazilo. myslím, že s počtem přízpěvků se fakt nemusíte bát zaspamování :idea:
Dále si myslím, že dál rozpitvávat přístup jednoho, či druhého je spíš na SZ a né na veřejné vlákno, na veřejném vlákně můžeme řešit, třeba ten omezovač, čím přispějeme všem.
Promiň, ale i já se u vás necítím velmi dobře právě vaším přístupem k věci.Tímto nechci poukazovat na nikoho konkrétního, ale pouze na princip fungování fora.
FORD666 pokud tady s náma budeš chtít trávit svůj volný čas, budem jedině rádi určitě seš schopný něco přinést, ale hodnotit, jestli někdo ví o autě víc nebo míň můžeme třeba na křivonosce v nějaké soutěži. PS Křivonoska = Ford sraz. :idea: :wink:

FORD666
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FORD666 » 30.03.2008 18:05

[quote="Boban"]nechcete se věnovat něčemu plodnějšímu

To Boban: změním trochu posloupnost reakcí, protože to tak cítím.

1. proč se tedy nevěnuješ něčemu plodnějšímu?
2. vážil jsem si tě, za to jak jsi se choval na foru Ford KLUB.
3. proč jsi to povídání o technickém foru, nenapsal jako reakci na chmelka?
4. umyl jsi si ruce když si se šťoural v tom ho..ě?
5. přijde mi tvá reakce, až po chmelkovi, poněkud vypovídající.

To kde se cítíš nebo necítíš dobře je tvoje věc, ale sem rád, že jsi mě informoval.
S tou technikou, to určitě neměla být soutěž, já se jako vševěd určitě neprezentuji.
Všechny otázky v tom to příspěvku považuj prosím za řečnické a pokus se, to v sobě překousnout a v tom to tématu, už mě neoslovuj.
Samozřejmě děkuji za přivítání.
Pavel
1.8i16V Kombi 99
Obrázek

FORD666
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FORD666 » 30.03.2008 18:07

chmelko píše:FORD666:určite....vítaj medzi nami..
FORD666 píše: Do teď jsme bez chmelka fungovali a každý si smazal a upravil co uznal za vhodné a nikdo druhý ho přitom nijak neomezoval a tak to myslím má být. Vždyť i chmelko má možnost, dát si s tím tu práci a přepsat své příspěvky do kontextu.
Pavel
toto si dufam, ale nemyslel vážne...ak niekto reaguje na tvoj príspevok, ktorý ty nasledne edituješ, alebo zmažeš, tak cela diskusia stratí zmysel presne ako sa to stalo nasledne u vás. Je to diskusne forum a tak by ako aj malo zostat, aj ked sa niekto pomýli ,niekto na neho reaguje a ten nasledne (ale v novom) prispevku edituje data, je všetko v najlepšom poriadku

I když jsi to z kontextu vytrhl, stojím si za tím, neřeším smysl, jsem nad věcí (by ako aj „malo“ zostat). Zatím to nebylo potřeba řešit.

„Ak nezmeníte sposob komunikacie, za chvílu, alebo už sa to deje, si možete radit max.sami.“
To má být výhružka?????? :) :D

Ostatní bez komentáře.
Pavel
1.8i16V Kombi 99
Obrázek

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 30.03.2008 18:11

nie len dobre mienená rada...
toto či tam zostanete sami ja neovlivnim..ale vy určite..

edit: reagoval som na tvoju poznámku v príspevku, to znamená ,že som citoval len slova ,na ktoré reagujem, je to taka celkom dobra vychytavka na tomto fore..neviem, čo by som mal vytrhovat z kontextu, ked celý tvoj text je hned nad mojím príspevkom..
chlapi, obaja sa ohanate slušnostou a mna obvinujete z chytania sa stebla z mojho marazdu, podla mna to je ale presne naopak..FORD666, aspon ty ponechaj nervy na uzde, nemáš to za potrebu, taký f.hofstetr si bol na začiatku až velmi istý mojou demagogiou a stale čakam na jeho vyjadrenie svojej neomylnosti a mojmu ospravedlnovaní sa mu v SZ, na ktoru nebol ani schopný odpovedat...nestojí to za to, ale teraz si vás vačšina ludí len začína vychutnavat

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 30.03.2008 18:12

No co na to chceš slyšet, má reakce po chmelkovi přišla z důvodu toho, že díky němu sem se o vašem foru dozvěděl, jinak koukám překrucování jde na 1s*

FOCKI
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOCKI » 30.03.2008 18:17

FORD666: taky se připojuju a srdečně tě vítám u nás :wink: Jen si nemůžu odpustit jednu věc- jsi totální magor (omlouvám se kolegům za toto slovo)

Přestává se mi líbit jak se tady navážíš do lidí. Píšeš, že se nepovažuješ za vševěda, to ti nikdo nevymlouvá. Podle mě si ale zvyšuješ ego pohrdáním kýmkoli, čímkoli.
chlape, trochu zklidni hormon a relaxuj :wink: 8) FOCUS- connected people

mír borče....
je: Ford ,,Matýsek,, Mondeo Titanium kombi 02/2008,2.0 TDCi 103kw
Obrázek

byla: Ford Focus 1.4 16V Zetec rv.10/98, hatchback, červená beruška - Respect!
Obrázek

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 30.03.2008 18:18

nevím co sem udělal, špatně, ale pokud vím já sem po vaších reakcích v daném vlákně napsal, že není třeba se bát dostat s motorem občas na krátkou dobu k horní hranici zetecu, ale je potřeba si uvědomit, že motor musí být prohřátý, to je myslím technické info a netýká se konkrétních problémů, který mě akorát mrzí !!!!

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 30.03.2008 18:25

no už vím, do kterého vlákna nepolezu :evil: :twisted:
jen doufám, že se to nerozleze po celém fóru jako morová rána :|
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Odpovědět

Zpět na „Pokec“