No dobre, muzu zkusit, ale rozhodnuti je na deejaayyovi, bud mi ho da, nebo ne..Ale na tve casy jsem se dival a na nekterych RZ jsi zajel kvalitni casy..
Turnaj na tento tyden najdete ZDE!.. Povolené skupiny: WRC, S2000, N4..tentokrat si vyberte kazdy co chcete, turnaj je ztizeny promenlivym pocasim, na morku ci vlhku si davejte pozor, klouze..
helou, tak som to znova skusil, a chirdonhead mam teraz 3:40 (xsara wrc a vsetko default). este by to chcelo viac trenovat, par sekund by som vedel dat dolu hned, ale na dokladny trening asi nebude casu teraz
tak jsem to taky zkusil a zatím jakákoliv trať s jakýmkoliv autem první zatáčka a auto nepojízdné Dal bych tomu rok dva a pak možná dojedu alespoň do cíle (50tkou)
je: Focus II FL 1,8 16v Ghia 7/08
byl : Focus 1,6 16v 74kW, 1/02 s drobnými úpravami
To bych optimisticky neviděl, na klávesnici není něco jako trochu plynu, mírně přibrzdit bez zablokování kol, a už vůbec ne moc netočit Jak to někdo může hrát na klávesnici to fakt nevím, mě to nejde
Chce to trenink, ja jsem to jezdil na lavesnici pul roku, nez jsem si poridil starsi volant Nauc se brzdit prerusovane pres brzdu a taky je dobre do brzdy davat plyn, ale to uz chce ovladat dvema rukama..
Jo to bylo i v rally škole, pomáhejte si v zatáčkách bržděním, jenže v té chvíli klávesnice už pro změnu nereaguje na zatáčení, takže výsledek byl pustit šipku dopředu, přibrzdit, pustit šipku do zadu, dát plyn, a tak dokola
Přijď za mnou, ukážu jak se jezdí na klávesnici notebooku Jedou rukou to samozřejmě nejde hrát, já používám obě a sedm prstů. Zpočátku vůbec neřeš rychlost a časy, nejdřív se musíš s autem dobře sžít a naučit se ho perfektně ovládat A nezapomeň že je to jako realita, jedna malá hloupá chyba a je konec