Taky si požádej o reset... Sem chtěl vidět srovnání mých časů s tvýma a zas nic

eWRC    doporučuju si stáhnout nějaké video a podívat se jak to vypadá na nejvyšší úrovni..
 eWRC    doporučuju si stáhnout nějaké video a podívat se jak to vypadá na nejvyšší úrovni..

Jen velká škoda že neni žádné pokračování, třeba RBR 2
  Jen velká škoda že neni žádné pokračování, třeba RBR 2   
  Za mokra je to velmi nebezpečné....
  Za mokra je to velmi nebezpečné....
 (xsara wrc a vsetko default). este by to chcelo viac trenovat, par sekund by som vedel dat dolu hned, ale na dokladny trening asi nebude casu teraz
 (xsara wrc a vsetko default). este by to chcelo viac trenovat, par sekund by som vedel dat dolu hned, ale na dokladny trening asi nebude casu teraz 

Dal bych tomu rok dva a pak možná dojedu alespoň do cíle (50tkou)
 Dal bych tomu rok dva a pak možná dojedu alespoň do cíle (50tkou) 

Jinak misoo nevadi, radsi se snaz vzdy dojet, rekordy prijdou samy..
  Jinak misoo nevadi, radsi se snaz vzdy dojet, rekordy prijdou samy.. 

Jak to někdo může hrát na klávesnici to fakt nevím, mě to nejde
 Jak to někdo může hrát na klávesnici to fakt nevím, mě to nejde 

Chce to trenink, ja jsem to jezdil na lavesnici pul roku, nez jsem si poridil starsi volant
 Chce to trenink, ja jsem to jezdil na lavesnici pul roku, nez jsem si poridil starsi volant  Nauc se brzdit prerusovane pres brzdu a taky je dobre do brzdy davat plyn, ale to uz chce ovladat dvema rukama..
 Nauc se brzdit prerusovane pres brzdu a taky je dobre do brzdy davat plyn, ale to uz chce ovladat dvema rukama.. 

Jedou rukou to samozřejmě nejde hrát, já používám obě a sedm prstů. Zpočátku vůbec neřeš rychlost a časy, nejdřív se musíš s autem dobře sžít a naučit se ho perfektně ovládat
 Jedou rukou to samozřejmě nejde hrát, já používám obě a sedm prstů. Zpočátku vůbec neřeš rychlost a časy, nejdřív se musíš s autem dobře sžít a naučit se ho perfektně ovládat   A nezapomeň že je to jako realita, jedna malá hloupá chyba a je konec
 A nezapomeň že je to jako realita, jedna malá hloupá chyba a je konec  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti