Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tonování autoskel
loni na 3.500, ale prej trošku zdražili
- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem kouknul na firmu http://www.tintek.cz a potom mi odepsali, že moje auto oblepí za 3.500Kč. Možnost i příjezdu za mnou...musím se zeptat šéfa, zda-li by mi to mohli nalepit na firmě v garáži (velká, osvětlená, čistá, 3x zásuvková skříň). Nabízejí 4 barvy fólie SunTek. Doba instalace do 90 minut
EDIT: ukázka jejich práce 

Naposledy upravil(a) ihrdlick dne 16.02.2009 09:30, celkem upraveno 1 x.

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
tak to je dobrá nabídka,mají pěkné stránky
byt tebou tak to beru,mám taky suntek a jsem spokojený

Naposledy upravil(a) mario dne 24.02.2009 18:26, celkem upraveno 1 x.
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem volala panu Turečkovi a v pondělí dojednáme podrobnosti. Má v NJ nějaké lepení, tak by mě přibral k tomu a pokud by to nějak nevyšlo a jel bych k nim na dílnu do Zlína, tak mi odečte 300,- na benzín a měl bych auto za 3200,- !!! Co se týče fólií tmavších než 70 na předních bočních oknech, tak mi tam nalepí cokoliv, ale nevypíše mi na to kartičku. Dá mi ji, ale prostě prázdnou. Chrání se tak v případě nějaké dopravní nehody, případně prodeje auta atd.

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
ihrdlick: myslim, ze keby si si tam dal 50-55% tak by ti dal atest bez problemov...tak to chcem ja...ak mi nedaju na 50-tku atest, na predne bocne nedavam
Prosim o nazor, radu apod.
Rad by som si dal folie na komplet auto ale ako uvadzam vyssie, nieco okolo 50-tky aby to nebilo do oci zelenym organom a nasledne STK. A co od vas chcem ?
Viem, ze kazda folia, ci uz 5 alebo 50 zachytava okolo 90% UV ziarenia. Lenze mne ide aj o to, aby dcere vzadu nesvietilo slnko do fejsu. Neviem ako sa nazyva dany atribut (slnecne ziarenie ?) ale aj ked to vezme max UV, aby to popritom akoby co najviac odrazalo slnecne luce a dcera tak mala pokojnu jazdu. Padol navrh na reflexne folie ale neskor ma napadlo, ci to nebudu tie ciganske, ktore su ako zrkadlo.
Ak by to vyzadovalo dozadu tmavsie folie, potom na predne bocne nebudem davat. Chcem totiz atest a nedam si tam ciernocernu tmu.
Kludne piste (tatkovia s deckami) postrehy na SZ.
Vopred dakujem.
Rad by som si dal folie na komplet auto ale ako uvadzam vyssie, nieco okolo 50-tky aby to nebilo do oci zelenym organom a nasledne STK. A co od vas chcem ?
Viem, ze kazda folia, ci uz 5 alebo 50 zachytava okolo 90% UV ziarenia. Lenze mne ide aj o to, aby dcere vzadu nesvietilo slnko do fejsu. Neviem ako sa nazyva dany atribut (slnecne ziarenie ?) ale aj ked to vezme max UV, aby to popritom akoby co najviac odrazalo slnecne luce a dcera tak mala pokojnu jazdu. Padol navrh na reflexne folie ale neskor ma napadlo, ci to nebudu tie ciganske, ktore su ako zrkadlo.
Ak by to vyzadovalo dozadu tmavsie folie, potom na predne bocne nebudem davat. Chcem totiz atest a nedam si tam ciernocernu tmu.
Kludne piste (tatkovia s deckami) postrehy na SZ.
Vopred dakujem.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bylo jedno z hledisek proč jsem je chtěl.Vzadu máme na fofu 20 a na mondikovi 15.A pokud zasvítí sluníčko,tak tam vzadu nejsi jako v kopce.Prostě pokud svítí,tak prosvítí i dovnitř.Ale nesálá na Tebe teplo a není to nepříjemné na oči...Myslím,že 50 jsou dozadu málo.Razil bych cestu 15.5 už mi přijde moc.A vzhledem k Tvým cestám do DE bych na předek dal jen těch 70 co tam opravdu může být kvůli UV záření.Myslím,že pokud se to němci nebude zdát,tak ho tou kartičkou moc neuspokojíš.... 
Pro představu dávám fofana s 50 vpředu a 20 vzadu a pak je tam fotka šmírujícího kámoše našeho mondíka.Ten má vzadu zmiňované patnáctky a všimni si,že sluníčko dělá přes sloupek stín...

Pro představu dávám fofana s 50 vpředu a 20 vzadu a pak je tam fotka šmírujícího kámoše našeho mondíka.Ten má vzadu zmiňované patnáctky a všimni si,že sluníčko dělá přes sloupek stín...
- Damon
- Test driver
Máme v předu 35 a vzadu 20% a neměnil bych leto i tma super. Na silnicích zatím nic a 1x stk v poho byla v rámci montáže klimy u fokiho. Mám i vpředu 8sd test a kartičku s propustností 70%.
Foto zde:
http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?p=85104#p85104
Foto zde:
http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?p=85104#p85104
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
No, mam co robit, aby som sa rozhodol.
Kota: tie cesty do DE su sluzobne t.j. nie vlastnym autom
Kota: tie cesty do DE su sluzobne t.j. nie vlastnym autom
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Aj na SVK su povolene so 70% priepustnostou vpredu??
-
- Test driver
na SVK su zakazane akekolvek folie vpredu..
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Buzeranti,to ako mozem kludne chcipnut na a upalit sa na UV ziarenie??preco tym padom nasi pani zeleny maju folie pomali aj na celnom... 

-
- Test driver
pretože bohužila na svk stale platí kamardičkovstvo a zákony, hlavne tie posledne su len dobre na represívne buzerovanie vodičov, ktorí nemaju nikde znamych na patričných miestach..
-
- Junior
Tak tady: http://www.tintek.cz mi řekli že na mé auto(kombi) cena 4000,-