To potvrzuji! Stravil jsem skoro rok na Sirave - stavba vojenske zotavovny ... Zazitky velmi silne!gordon7 píše:kluci, keby ste isli na vychod, Bardejov, Svidnik, Medzilaborce a tak, len dajte vedietje tu vela co pozerat a zazit
cerveny klastorgordon7 píše:Dunajec - Cerveny Klastor, tury, cyklo a pesi, splav, da sa odskocit do Polskej ludovodemokratickej republikymne sa tam velmi paci ......... inak podla toho, co mas rad, vodu? hory? tury? kemp? ...... fajny zapadakov su Poloniny, noc za cca 100,-Sk v chalupe u nejakej babky,..... najest sa da vsade, .... super su aquaparky blizko Ruzomberka a Lipt.Mikulasa, Poprad, ale oplati sa zbehnut aj do Madarska do Tiszaujvarosu na kupaliska, je to tam super, s Kosic cca 100 km smerom na Miskolc .....
ahoj pette,pred tyzdnom som sa vratil z prahy po D1.tam UH,pokracujes na nesovice v nesovicich odbocit do prava na vyskov a na D1.je to tam no celkom dobre oznacene.naspät D1 brno odbocka na slavkov,nizkovice,uhrice,strazovice,kyjov,vlkos,vracov,bzenec,ves.n.moravou,kunovice,uh,hrozenkov.je to oficialna obchadzka.odporucam tu prvu variantu zdala sa nam lepsia a aj pumpar na konci uh si stazoval ze ta offic. je nezmyselna a dlhsia.pette píše:poradí někdo lepší cestu pojedu D1 pak E 50 na St. Hrozenkov pak po SVK E50 až na Liptov. Maru
Jedeme nejprve na návštěvu ke známym u Tišnova. Pak chci zkusit jednu noc na břehu nádrže Nové Mlýny v kempu Merkur. Pak bych se zastavil ve Velkém Mederu. zkusil bych nějaký privat, nebo pension. Zastavil bych se i v Štúrovu, kde mě zaujalo termálné kúpalisko - jen tam bude asi problém s ubytováním na slepo. Pak pokud nezůstanem, tak možná dál na svýchod nebo směr Maďarsko. Mám na to 5 dnů.Jasio píše:Zrovna prohledávám net s nabídkami čehokoliv na Slovensku, ale třeba mi něco doporučíte...kde dobře přespat, pojíst a něco i zažít. Preferuji spíše jih, ale sám nevím kam se zatouláme.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti