je tu vela co pozerat a zazit ............ presne pred rokom som si dal v Hunkovciach slepaciu polievku a nealko pivo za 35,-Sk
 je tu vela co pozerat a zazit ............ presne pred rokom som si dal v Hunkovciach slepaciu polievku a nealko pivo za 35,-Sk   

To potvrzuji! Stravil jsem skoro rok na Sirave - stavba vojenske zotavovny ... Zazitky velmi silne!gordon7 píše:kluci, keby ste isli na vychod, Bardejov, Svidnik, Medzilaborce a tak, len dajte vedietje tu vela co pozerat a zazit

mne sa tam velmi paci ......... inak podla toho, co mas rad, vodu? hory? tury? kemp? ...... fajny zapadakov su Poloniny, noc za cca 100,-Sk v chalupe u nejakej babky,..... najest sa da vsade, .... super su aquaparky blizko Ruzomberka a Lipt.Mikulasa, Poprad, ale oplati sa zbehnut aj do Madarska do Tiszaujvarosu na kupaliska, je to tam super, s Kosic cca 100 km smerom na Miskolc .....
 mne sa tam velmi paci ......... inak podla toho, co mas rad, vodu? hory? tury? kemp? ...... fajny zapadakov su Poloniny, noc za cca 100,-Sk v chalupe u nejakej babky,..... najest sa da vsade, .... super su aquaparky blizko Ruzomberka a Lipt.Mikulasa, Poprad, ale oplati sa zbehnut aj do Madarska do Tiszaujvarosu na kupaliska, je to tam super, s Kosic cca 100 km smerom na Miskolc .....
 a okolní hory na túry. Případně můžu zajistit ubytování u rodiny (pronajímají pokoje ve škole v Liptovské Osadě - kolem dokola hory a klid).
  a okolní hory na túry. Případně můžu zajistit ubytování u rodiny (pronajímají pokoje ve škole v Liptovské Osadě - kolem dokola hory a klid).   Upřesni, co bys chtěl všechno podniknout...
  Upřesni, co bys chtěl všechno podniknout...

cerveny klastorgordon7 píše:Dunajec - Cerveny Klastor, tury, cyklo a pesi, splav, da sa odskocit do Polskej ludovodemokratickej republikymne sa tam velmi paci ......... inak podla toho, co mas rad, vodu? hory? tury? kemp? ...... fajny zapadakov su Poloniny, noc za cca 100,-Sk v chalupe u nejakej babky,..... najest sa da vsade, .... super su aquaparky blizko Ruzomberka a Lipt.Mikulasa, Poprad, ale oplati sa zbehnut aj do Madarska do Tiszaujvarosu na kupaliska, je to tam super, s Kosic cca 100 km smerom na Miskolc .....
 jaaaaaaaaaj
 jaaaaaaaaaj   
   Do Madarska z PO 148 km
 Do Madarska z PO 148 km 

ahoj pette,pred tyzdnom som sa vratil z prahy po D1.tam UH,pokracujes na nesovice v nesovicich odbocit do prava na vyskov a na D1.je to tam no celkom dobre oznacene.naspät D1 brno odbocka na slavkov,nizkovice,uhrice,strazovice,kyjov,vlkos,vracov,bzenec,ves.n.moravou,kunovice,uh,hrozenkov.je to oficialna obchadzka.odporucam tu prvu variantu zdala sa nam lepsia a aj pumpar na konci uh si stazoval ze ta offic. je nezmyselna a dlhsia.pette píše:poradí někdo lepší cestu pojedu D1 pak E 50 na St. Hrozenkov pak po SVK E50 až na Liptov. Maru

Jedeme nejprve na návštěvu ke známym u Tišnova. Pak chci zkusit jednu noc na břehu nádrže Nové Mlýny v kempu Merkur. Pak bych se zastavil ve Velkém Mederu. zkusil bych nějaký privat, nebo pension. Zastavil bych se i v Štúrovu, kde mě zaujalo termálné kúpalisko - jen tam bude asi problém s ubytováním na slepo. Pak pokud nezůstanem, tak možná dál na svýchod nebo směr Maďarsko. Mám na to 5 dnů.Jasio píše:Zrovna prohledávám net s nabídkami čehokoliv na Slovensku, ale třeba mi něco doporučíte...kde dobře přespat, pojíst a něco i zažít. Preferuji spíše jih, ale sám nevím kam se zatouláme.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host