Tady malá ilustrace jak jsou tmavé 50% fólie černo-zelené (lepil jsem je na mladý auto)

Přinejhorším by se tady na foru mohly prodavat putovní okna nebo dveře (jako kliky) a člověk by měl jedno za dva roky klidJasio píše:Abych to dopřesnil....technik chtěl zavřít okna a díval se přez folie dovnitř z různých úhlů a vzdáleností až potom přiložil oko 5cm od atestu, aby si ověřil svůj úsudek. Ale každý má jinou zkušenost a nechci tady šířit poplašné zprávy. Jen ti, co nemají známého na STK, by měli být připraveni i na tohle. Ale když vidím jak jste všichni nabuzeni, nebudu vám už tu radost kazit takovými pesimistickými zprávami.Danista píše:No a na STK, nevím já se domnívám, že když máme na atestu 72, tak stejně nic nezmůžou, protože to nemají jak změřit
Chmelko tak já Ti fandímchmelko píše:focki:nepoznáš ešte chmelka![]()
20 určite nie...premýšlam bud dopredu 45 a dozadu 35, alebo všade 45
Vdaka za komplimentWolf2 píše:to zirafak - opravdu pěkně udělaný fólie na FF ,udělal jsi dobře ,že jsi nechal udělat jedním odstínem všechny okna ,vypadá to pěkně a hlavně to nedráždí oči policejních orgánů.![]()
Tady malá ilustrace jak jsou tmavé 50% fólie černo-zelené (lepil jsem je na mladý auto)
je to tým, že ti interier presvetluje čelne okno ktore nemá foliu, preto je predok opticky svetlejší ako zadokchmelko píše:[quote="zirafakDokonca zadne okna vypadaju,ako keby boli oproti bocnym prednym malilinko tmavsie.Neviem cím to je,lebo folia je pouzita rovnaka.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti