No mohl jsem pokračovat dál, v klidu a bez stresu z kličkujícího zajíce, kterej jede 60, v obci jede stejně tak a silnice je mu malá

Ale fakt jsem to zkoušel, snaha byla, kousíček jsem za nim fakt vydržel

Tyvole, jestli tě vytáčej takovýhle píčoviny, tak si nepřej zažít opravdovej stres.Sentik píše: 12.08.2022 12:55 A?
No mohl jsem pokračovat dál, v klidu a bez stresu z kličkujícího zajíce, kterej jede 60, v obci jede stejně tak a silnice je mu malá![]()
Ale fakt jsem to zkoušel, snaha byla, kousíček jsem za nim fakt vydržel![]()
Cesta do Vsetina (Hostynske vrchy) no a dojedu Q7 a pred nim nnejakej jouda si to sine 50, myslite ze ten manik v Q7 ho predjel, ci nechal misto pro predjeti? Ne, trcel mu na zadku, ja byt na miste toho joudy a videt v zrcatku tu hnusnou vobludu, tak uhnu do 10sSentik píše: 12.08.2022 16:57 Pravyho stresu mam občas dost /jako asi každej/, v případě šneků na silnici spíš tak nechápavě kroutim hlavou... je to naštěstí většinou snadno řešitelný![]()
Budou fotky?
Jo, budeme si srát před dveře navzájem, strkat sirky do zámku a házet kameny do oken...ZAHRY píše: 22.08.2022 08:44 pkadecka: Normálně bych se mu večer vysral na rohožku a ještě bych mu to rozmazal po dveřích a zvonku... Taky jsem zažil pár lidí, na který jsem zkoušel takovým tím klidným tónem a držel se zpátky - prostě najít nějaký řešení, nebo si to vyříkat v klidu. NE! To prostě nejde. Když je člověk prostě takovej zapšklej kretén, to nepředěláš!Pochopil bych, kdyby řekl, hele, chtěl bych jít za chvíli grilovat, mohl by jsi to dát pryč? Stejně by mě to nasrralo, že jsem to tam dal a on by s tím přišel, ale ok, zeptal by se, než aby to smrdělo tak fajn...ale tohle je čistej naschvál a oko gril za prádlo, hovno na rohož!
SuperZAHRY píše: 22.08.2022 08:44 Sentik: Hele mám v plánu něco sepsat a pár fotek dát určitě. Můžu případně popsat co a jak i přes SZ, ať tu nespamujem![]()
Je to takstano. píše: 22.08.2022 08:58 Slimaci na okreskach bude asi vas narodny sport. SK znacku stretnem raz za cas.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti