No mohl jsem pokračovat dál, v klidu a bez stresu z kličkujícího zajíce, kterej jede 60, v obci jede stejně tak a silnice je mu malá

Ale fakt jsem to zkoušel, snaha byla, kousíček jsem za nim fakt vydržel

Tyvole, jestli tě vytáčej takovýhle píčoviny, tak si nepřej zažít opravdovej stres.Sentik píše: 12.08.2022 12:55 A?
No mohl jsem pokračovat dál, v klidu a bez stresu z kličkujícího zajíce, kterej jede 60, v obci jede stejně tak a silnice je mu malá
Ale fakt jsem to zkoušel, snaha byla, kousíček jsem za nim fakt vydržel

jinak už mě za ty léta vytočí na silnici málo kdo
 jinak už mě za ty léta vytočí na silnici málo kdo  

Cesta do Vsetina (Hostynske vrchy) no a dojedu Q7 a pred nim nnejakej jouda si to sine 50, myslite ze ten manik v Q7 ho predjel, ci nechal misto pro predjeti? Ne, trcel mu na zadku, ja byt na miste toho joudy a videt v zrcatku tu hnusnou vobludu, tak uhnu do 10sSentik píše: 12.08.2022 16:57 Pravyho stresu mam občas dost /jako asi každej/, v případě šneků na silnici spíš tak nechápavě kroutim hlavou... je to naštěstí většinou snadno řešitelný
 . takze reseni jak pise Sentik
 . takze reseni jak pise Sentik   , prvni skoro rovinka a oba naraz, pro stana, usetril jsem "par" sekund, ale mohl jsem jet i 100 a uzivat si jizdu, nemam auto jen na premistovani z bodu A do B, ale i pro radost(hlavne), jen tech cyklistu by mohlo byt mene.
 , prvni skoro rovinka a oba naraz, pro stana, usetril jsem "par" sekund, ale mohl jsem jet i 100 a uzivat si jizdu, nemam auto jen na premistovani z bodu A do B, ale i pro radost(hlavne), jen tech cyklistu by mohlo byt mene. 

To brácha chytl taky nervy, vylezl za tím borcem, že to nestihnem kvůli ní a kam máme jet - borec nás teda zhruba navedl. Samozřejmě jsme to díky té blbé krávě nestihli...
 To brácha chytl taky nervy, vylezl za tím borcem, že to nestihnem kvůli ní a kam máme jet - borec nás teda zhruba navedl. Samozřejmě jsme to díky té blbé krávě nestihli...  No naštěstí, tam byl nějaky kluk s holkou a ptali se, co se stalo a kdesi cosi a říkal, že v pohodě, že za hodinu jede další a že nás na něj normálně pustí, protože ten pojede nejspíš poloprázdný a že nám lístky normálně uznají. Ale nechápu - stačilo odpovědět jeďte tam a tam, protože značený to bylo dost blbě a ještě po tmě....
 No naštěstí, tam byl nějaky kluk s holkou a ptali se, co se stalo a kdesi cosi a říkal, že v pohodě, že za hodinu jede další a že nás na něj normálně pustí, protože ten pojede nejspíš poloprázdný a že nám lístky normálně uznají. Ale nechápu - stačilo odpovědět jeďte tam a tam, protože značený to bylo dost blbě a ještě po tmě.... 

Pátek odpoledne. Vracím se z práce, jedu Prostějovem a zase, zase kruháč Vápenice/Kostelecká - idiot co jede po kruháči a najednou před výjezdem plný brzdy na hvízdačku pneu, aby pustil někoho - kdo stojí na ostrůvku kde do prd*le není přechod!!!! Já to zahamstnul docela pozdě, ale zastavil jsem, no auto za mnou už jsem měl skoro v nárazníku...Jen jsem čekal na ránu a hned bych toho vola před sebou šel asi už lisknout. No až teda udělal tohle naprosto nepotřebný dobrosrdečný gesto, tak tomu dal korunu - 30km/h a přes to nejede vlak. Hned jsem si vzpomněl na stana. Tady nešlo ani tak o vteřiny, jako spíš o zdraví
  Pátek odpoledne. Vracím se z práce, jedu Prostějovem a zase, zase kruháč Vápenice/Kostelecká - idiot co jede po kruháči a najednou před výjezdem plný brzdy na hvízdačku pneu, aby pustil někoho - kdo stojí na ostrůvku kde do prd*le není přechod!!!! Já to zahamstnul docela pozdě, ale zastavil jsem, no auto za mnou už jsem měl skoro v nárazníku...Jen jsem čekal na ránu a hned bych toho vola před sebou šel asi už lisknout. No až teda udělal tohle naprosto nepotřebný dobrosrdečný gesto, tak tomu dal korunu - 30km/h a přes to nejede vlak. Hned jsem si vzpomněl na stana. Tady nešlo ani tak o vteřiny, jako spíš o zdraví 

Budou fotky?

(sice jste se v životě neviděli, ale si u nás slavnej
  (sice jste se v životě neviděli, ale si u nás slavnej   )
 )
 Pochopil bych, kdyby řekl, hele, chtěl bych jít za chvíli grilovat, mohl by jsi to dát pryč? Stejně by mě to nasrralo, že jsem to tam dal a on by s tím přišel, ale ok, zeptal by se, než aby to smrdělo tak fajn...ale tohle je čistej naschvál a oko gril za prádlo, hovno na rohož!
 Pochopil bych, kdyby řekl, hele, chtěl bych jít za chvíli grilovat, mohl by jsi to dát pryč? Stejně by mě to nasrralo, že jsem to tam dal a on by s tím přišel, ale ok, zeptal by se, než aby to smrdělo tak fajn...ale tohle je čistej naschvál a oko gril za prádlo, hovno na rohož!  

Paradoxně, jen co jsme vjeli do Německa na dálnici, tak asi po 5ti minutách jsme byli zastavení šedým Opelem Insignia Combi - Polizei - Follow
 Paradoxně, jen co jsme vjeli do Německa na dálnici, tak asi po 5ti minutách jsme byli zastavení šedým Opelem Insignia Combi - Polizei - Follow  Mám fotku, kdo by nevěřil
  Mám fotku, kdo by nevěřil  Frajeři úplně v pohodě, poprve, co jsem nebyl nasranej z kontroly. Mladej a starej. Oba slušní, kam jedem, co tam bude, pasy, vystupte si prosím - zbraně, drogy, nože? Můžete nám ukázat kufr - souhlasíte s prohlídkou zavazadel? Všechno tak pěkně v pohodě a klidu. Asi vrcholem všeho bylo, když otvíral mojí tašku. V boční kapse - náhradní svíčky a fajky + rulička 3vrstvého hajzl papíru. Jen co to otevřel a viděl to - všichni aji oni dva výtlem
  Frajeři úplně v pohodě, poprve, co jsem nebyl nasranej z kontroly. Mladej a starej. Oba slušní, kam jedem, co tam bude, pasy, vystupte si prosím - zbraně, drogy, nože? Můžete nám ukázat kufr - souhlasíte s prohlídkou zavazadel? Všechno tak pěkně v pohodě a klidu. Asi vrcholem všeho bylo, když otvíral mojí tašku. V boční kapse - náhradní svíčky a fajky + rulička 3vrstvého hajzl papíru. Jen co to otevřel a viděl to - všichni aji oni dva výtlem  Se slovy: " Very important! " Otevřel hlavní kapsu - hadry, trenky, fusky - druhá rule hajzlpapíru. " You are very prepared "
  Se slovy: " Very important! " Otevřel hlavní kapsu - hadry, trenky, fusky - druhá rule hajzlpapíru. " You are very prepared "   Asi si říkal, ty vole ten drnohryz jede zesrat půl evropy
  Asi si říkal, ty vole ten drnohryz jede zesrat půl evropy 

Jo, budeme si srát před dveře navzájem, strkat sirky do zámku a házet kameny do oken...ZAHRY píše: 22.08.2022 08:44 pkadecka: Normálně bych se mu večer vysral na rohožku a ještě bych mu to rozmazal po dveřích a zvonku... Taky jsem zažil pár lidí, na který jsem zkoušel takovým tím klidným tónem a držel se zpátky - prostě najít nějaký řešení, nebo si to vyříkat v klidu. NE! To prostě nejde. Když je člověk prostě takovej zapšklej kretén, to nepředěláš!Pochopil bych, kdyby řekl, hele, chtěl bych jít za chvíli grilovat, mohl by jsi to dát pryč? Stejně by mě to nasrralo, že jsem to tam dal a on by s tím přišel, ale ok, zeptal by se, než aby to smrdělo tak fajn...ale tohle je čistej naschvál a oko gril za prádlo, hovno na rohož!

SuperZAHRY píše: 22.08.2022 08:44 Sentik: Hele mám v plánu něco sepsat a pár fotek dát určitě. Můžu případně popsat co a jak i přes SZ, ať tu nespamujem
 To sepiš do galerky i s fotkama, at se můžem kouknout
  To sepiš do galerky i s fotkama, at se můžem kouknout   

Je to takstano. píše: 22.08.2022 08:58 Slimaci na okreskach bude asi vas narodny sport. SK znacku stretnem raz za cas.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů