niežeby som teraz uvažoval o tejto úprave, ale možno ma to časom bude čakat

k tomu zrazu by to bolo super ja momentalne uvazujem o kupe http://www.mybluefin.co.uk uprave kriviek na 165koni a 380 Nm, dufam ze to pojdem dat na viac aut 2.0tdci tak by sme to potom mohli nahodit za nejaku polovicnu cenu ono pan KOIS chce za to 21 000 Sk ako kukam ja to viem zohnat za nejakych 14 000 Sk takze ak by to prechipovanie slo na viac aut co si myslim na 99% ze pojde tam to mozem spravit kto to bude chciet tak za 7000 SK ci 250 eurMaverick_cz píše:jinak koukám, že dvoulitrářů ;o) v dieselu je tu docela dost... mohli by jsme někdy dát srázek ... jelikož rady na živo přímo u aut by se myslím každému hodili a porovnání jak komu to jede by bylo taky zajímavý.
ta schemata je 1.6 TDCIMaverick_cz píše:mě by spíš zajímalo, jak si tu udělal. Jelikož u starých turbodieselů se zaslepovala pouze ta vstupní hadička. U těch novějších už se musel zaslepit i ta výstupní což je dost na hlavu, jelikož ta by logicky neměla vůbec vadit. Čili můj dotaz je takový co všechno si zaslepoval a jestli by si neměl fotku, jak to máš udělaný a kde přesně EGR leží. Z toho schématu co je tady jsem toho moc nezjistil, ale je fakt, že jsem po tom ještě moc nekoukal ;o) nu jen tak, kdyby si náhodou měl fotku, tak by byla fajn hodit jí sem i pro ostatní, který tohle bude do budoucna zajímat.
Se spotřebou s tebou souhlasím, měla by být dole a dokonce by měl o něco vzrůst i výkon.
Cau Forny, nechces napsat kde jsi to auto koupil, at uz ti reklamaci uznaji nebo ne, alespon budeme vedet kam jit nebo nejit pro autoForny píše:na tachometru 80k, ale mel by to mit i realne. Nastesti jsem to stihnul v pul rocni zaruce od prodejce, takze bych to mohl zkusit na skrytou zavadu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti