vandal46 píše:enjoy:
Zaujimavý poznatok, takže to pridanie výkonu si aj reálne poznal? Že to lepšie ťahá?
Je to síce trochu mimo tému ale akú máš na ňom spotrebu? A teda ak by si mal ohodnotiť ako jazdíš? Rýchlejšie alebo pohodička ?
A keď ideš po dialnici povedzme tých 130Km/h na kolko ten motor točí? A je ten hluk v takejto rýchlosti v pohode?
Toto by ma zaujimalo pretože mi ten benzín stále vŕta v hlave

Díky

Já jsem to poznal.. prostě je to auto už využitelné ve větším spektru otáček, ne až od 4000 tisíc, jako předtím. Každopádně se ale časem chystám na brzdu, abych si to ověřil, protože ten placebo efekt může být kolikrát silný.
moje průměrná spotřeba je 8,4l a jsem Pražák. Ikdyž častěji jezdím okruhy, než centrum.
Jízdní styl kliďas i magor. Chtěl bych být jen kliďas, ale za ta léta jsem pochopil, že to nedokážu. Baví mě eco rally, ale nevydržím to věčně. Takže celkově takový průměr, něco mezi.
130km/h už je kolem 4000 ot. jestli si to pamatuju dobře. A hluk už je tam zvýšený, to je pravda.Nicméně, když jedu 210 - 220km/h tacho, tak mi to přijde dost podobné.
Co bych chtěl ještě vyzdvihnout, to je originální audio soustava, hraje skvěle a prostorově.
A co nesmím zapomenout, na větší kombík má naprosto excelentní podvozek, s takovou jistotou za volantem jsem se jen tak nesetkal.
A už bych ropáka Mondeo nebral, jsem naprosto spokojený. Je to tichounký, topí to prakticky okamžitě a dá se točit a točit. Mně se ten drkotavý Common rail nelíbí. Co ale závidím je šestikvalt.