Příspěvek
od Ryko » 03.02.2010 10:59
Ano, Mondeo je velmi lakave a cenovo zaujimavejsie, lenze pre mna je to uz zbytocne velke auto, focus je presne to, co mi vyhovuje, mensie, hravejsie - s 2.0 l benzinom sportovy hatchback s dostatocne velkym interierom aj kufrom... pre mna optimalna volba...
Co sa tyka tej ceny, tak tento berounsky ma presne ako pise foki, v porovneni s cenou v nemecku nizku cenu, velmi lakavu... na druhej strane, pre mna je jedno, ci ho budem brat z ciech alebo nemecka, kedze stale budem musiet vybavovat tie iste veci a papiere pri dovoze na slovensko... chcelo by to mozno cloveka odborne zdatneho, ktory by, samozrejme nie zadarmo, bolo ochotny ist so mnou ist, auto riadne skontrolovat a spolu by sme ho doviezli na slovensko... jedneho takeho potencialneho mam, bohuzial zatial neviem, nakolko sa vyzna vo fordackych jazdenkach...
A je otazka, ci radsej nepriplatit 500-1000 euro za auto, ktore bude bezproblemove, ako brat rizikove auto, lebo take podla vsetkeho toto berounske moze byt... ak by som ale bol cech a nemusel sa trapit s dovozom, tak by som ho pravdepodbne po pozitivnej skusobnej jazde zobral...
Ford Focus II Hatchback, 2005, Jeans Blue, Ghia, Duratec HE 2.0