Pokud mas origo okna zcela cire, tak je to v pohode si dat na boky 70. To je povolene.avrs píše:Asi záleží na STK... Já měl před Fofo černou Corsu, na předku jsem měl 70ky a vzadu 95ky fólie takže skoro do černa a STK jsem vždy prošel![]()
PS: origo okna byly zcela čiré...
Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tonování autoskel
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
já bych to vůbec nedramatizoval. Po republice jezdí plno aut, které maj předek úplně černý a STk mají platnou
přinejhorším stáhnu obě okýnka na prohlídce

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
asi myslis ty audiny a bavoraky, tam to bude ale asi uplne o necem jinym. To jsou prevazne ti, co maji SPZky koncici na tri az ctyri stejne cislice 

- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
nenenene, u baráku jsem viděl i favoše s černými skly jako uhel

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no a kdyz se do nich jeste posadi majitele, jiste cerni jako uhel taky, tak to pak je absolutni tma 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pro Clairvoyanta.Zkus kontaktovat Vituse1.Ten s těma svejma černejma jak bota jezdí někam do Kralup....Určitě Ti poví víc.
Jinak k těm fóliím.Je to STK od STK.Stejně jako silniční kontrola od silniční kontroly.Pokud si někdo něco bude chtít najít,najde.Ať to budou fólie nebo lékarnička či něco jiného.Myslím,že ty 50 vůči 20 je rozdíl velký(zewl mi to snad potvrdí),a tak si myslím,že to projde.Jak říkal fóliář,nikdo nemá rád,když se z něj dělá blbec.A pokud jsou všechny okna zatmavený stejně a na kartě je vzadu třeba 20 a vpředu 70....Tak???
Na mě vidět z venku je a při silniční kontrole a i STK budu slušný.A myslím,že nebude problém.Pokud na STK bude,tak pojedu někam jinam...
Nedávno jsem tu potkal BMW arabů...Každý kolo jiný,upadlej vejfuk,tmavý světla a okna zrcadlovky.Ale totál.Že se s tim nebojej na silnici....Však víte proč
Jinak k těm fóliím.Je to STK od STK.Stejně jako silniční kontrola od silniční kontroly.Pokud si někdo něco bude chtít najít,najde.Ať to budou fólie nebo lékarnička či něco jiného.Myslím,že ty 50 vůči 20 je rozdíl velký(zewl mi to snad potvrdí),a tak si myslím,že to projde.Jak říkal fóliář,nikdo nemá rád,když se z něj dělá blbec.A pokud jsou všechny okna zatmavený stejně a na kartě je vzadu třeba 20 a vpředu 70....Tak???

Na mě vidět z venku je a při silniční kontrole a i STK budu slušný.A myslím,že nebude problém.Pokud na STK bude,tak pojedu někam jinam...
Nedávno jsem tu potkal BMW arabů...Každý kolo jiný,upadlej vejfuk,tmavý světla a okna zrcadlovky.Ale totál.Že se s tim nebojej na silnici....Však víte proč

- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tchán má hodně tmavý předky na starym P 205 a byl minulý týden na STK naprosto oficielně, bez jakýkoliv známosti. Počítali jsme tak trochu s problémy a domluvil si kdyžtak zapujčení čirých oken, kdyby měli na STKčku s těma předkama problem. Prý se na ty okna nikdo ani neptal, štítky s atestací tam má a nakonec ho pochválily jak má auto v pořádku. Tak já vim kam pujdu. Sice to je až v Jizerkách, ale jezdim tam často, tak proč ne.zewl píše:asi myslis ty audiny a bavoraky, tam to bude ale asi uplne o necem jinym. To jsou prevazne ti, co maji SPZky koncici na tri az ctyri stejne cislice
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- avrs
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, jsem to špatně napsal, 70 a 95 je zatmavení takže propustnost světla byla jen 30, respektive 5.zewl píše:Pokud mas origo okna zcela cire, tak je to v pohode si dat na boky 70. To je povolene.avrs píše:Asi záleží na STK... Já měl před Fofo černou Corsu, na předku jsem měl 70ky a vzadu 95ky fólie takže skoro do černa a STK jsem vždy prošel![]()
PS: origo okna byly zcela čiré...
Sorry za zmatky způsobené mou nepřesností, dělám tu v tom guláš

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak je to fakt asi STK od STK
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no řekl bych, že v tom guláš děláš , jestli se nepletu, tak číslo znamená propustnost světla, tzn., že čím menší, tím menší propustnost světla.avrs píše:Sorry, jsem to špatně napsal, 70 a 95 je zatmavení takže propustnost světla byla jen 30, respektive 5.
Sorry za zmatky způsobené mou nepřesností, dělám tu v tom guláš
soudě sebe, protože mám na autě fólie od nejsvětlejší po nejtmavější ( 70,35,20 )

ale možná se pletu já

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
urcite to myslel tak, ze folie jsou 30ky a 5ky. Proc by si nekdo nechaval davat na auto folie, ktere by byli 95ky? 
Proto taky psal, ze mu to proslo i presto, ze ma vpredu 30.

- avrs
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- avrs
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, jsem si tu kravinu uvědomil až později, zapomněl jsem že se píše propustnost světla...zewl píše:urcite to myslel tak, ze folie jsou 30ky a 5ky. Proc by si nekdo nechaval davat na auto folie, ktere by byli 95ky?
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak jsme si to vyjasnili a jedeme dál

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- JVN
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Máte někdo kontakt kde se dají udělat folie v HK ??? Díky 

Ford Focus 1.8i 16V 85kW Ghia combi , r.v. 2002 Silver