... nekonečnééééDamon píše:Ale je to tu jak telenovela.
 ale každý kdo o nich přemýšlí a je nerozhodnutý se tady rozhodne je dát
  ale každý kdo o nich přemýšlí a je nerozhodnutý se tady rozhodne je dát   Teda u mě to tak bylo.
  Teda u mě to tak bylo.
... nekonečnééééDamon píše:Ale je to tu jak telenovela.
 ale každý kdo o nich přemýšlí a je nerozhodnutý se tady rozhodne je dát
  ale každý kdo o nich přemýšlí a je nerozhodnutý se tady rozhodne je dát   Teda u mě to tak bylo.
  Teda u mě to tak bylo.

No ja jen kdyby někdo měl fotku, pro představivost..zewl píše:darkaxe: precti si poslednich cca. 10 stran. Jsou tam odkazy na ceny.

fotky v galeriíchdarkaxe píše:No ja jen kdyby někdo měl fotku, pro představivost..
 jen tak namátkově. pelen, Skubi, Jasio, mira (to máme fólie od vařechy ze Zlína) ..... spousta fotek je i tady v tomto vlákně, chce to jen se vrátit více než 10 - 15 stran a trpělivě číst
  jen tak namátkově. pelen, Skubi, Jasio, mira (to máme fólie od vařechy ze Zlína) ..... spousta fotek je i tady v tomto vlákně, chce to jen se vrátit více než 10 - 15 stran a trpělivě číst   

Kurde fix to je pěknééé a jak se přes to dívá dozadu?wlk píše:darkaxe: tak pro představivost, řidič 15, zbytek 35

precti si to vlakno (aspon poslednich nekolik stran), nejde to tu psat vsechno furt dokolazewl píše:darkaxe: precti si poslednich cca. 10 stran. Jsou tam odkazy na ceny.

yess čitam čitamzewl píše:precti si to vlakno (aspon poslednich nekolik stran), nejde to tu psat vsechno furt dokolazewl píše:darkaxe: precti si poslednich cca. 10 stran. Jsou tam odkazy na ceny.

wlk píše:darkaxe: tak pro představivost, řidič 15, zbytek 35

je to HP 70 vepředu a HP 15 vzadu jsem se sekl...
   je to HP 70 vepředu a HP 15 vzadu jsem se sekl...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti