Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tonování autoskel
Nezapomeň foták. 

- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak vzorky mám v tašce v autě. Každý kus, odstín folie je opatřen tech . popisem , propustnost, UV,atdl. . Večer pak dám sem.
S pánem jsme to zkoušeli přikládat k okýnkům a vůbec bych se 50% na předek nebál a ani 35% nevypydá zle. Folie jsou lehce do zelena jako je originál na autě a nejsou lesklé , lesklé lze ale taky objednat v tašce jsou dva vzorky , ale je to jiná o trochu dražší třída a má jíný barevný podlad zato je i bezpečnostní .
Auto se počítá od spotřebované fólie, ceny HB 3500,-Kč a 4000,-Kč kombi a C.max jsou maximální možné.Chlapík na mě působí fundovaně a má na to živnost.Je to takový typ hračičky co práci neodflákne.
S pánem jsme to zkoušeli přikládat k okýnkům a vůbec bych se 50% na předek nebál a ani 35% nevypydá zle. Folie jsou lehce do zelena jako je originál na autě a nejsou lesklé , lesklé lze ale taky objednat v tašce jsou dva vzorky , ale je to jiná o trochu dražší třída a má jíný barevný podlad zato je i bezpečnostní .
Auto se počítá od spotřebované fólie, ceny HB 3500,-Kč a 4000,-Kč kombi a C.max jsou maximální možné.Chlapík na mě působí fundovaně a má na to živnost.Je to takový typ hračičky co práci neodflákne.
- Danista
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové Ostrava se hlásí:
Ceny fólií: Combi 3700 Kč, HB 3300 Kč
Má dva typy:
1, LLumar http://www.autofolie-llumar.cz/autofolie
http://www.autofolie-llumar.cz/video-rozbiti-skla
2, Solar Stop http://www.solarstop.cz/autofolie.html
Vše samozřejmě s atestem. Světlost si každý domluví individuálně ( 0,5; 15; 35; 50) na cenu to nemá vliv. Jedno auto trvá cca 3 hodiny, podle typu samozřejmě
Cena je taková, protože je to přes kamaráda, který dělá do aut a nechává si dělat fólie tak dvakrát do měsíce. Tak doufám, že se někdo přidá, protože je to cena pro více aut

Ceny fólií: Combi 3700 Kč, HB 3300 Kč
Má dva typy:
1, LLumar http://www.autofolie-llumar.cz/autofolie
http://www.autofolie-llumar.cz/video-rozbiti-skla
2, Solar Stop http://www.solarstop.cz/autofolie.html
Vše samozřejmě s atestem. Světlost si každý domluví individuálně ( 0,5; 15; 35; 50) na cenu to nemá vliv. Jedno auto trvá cca 3 hodiny, podle typu samozřejmě

Cena je taková, protože je to přes kamaráda, který dělá do aut a nechává si dělat fólie tak dvakrát do měsíce. Tak doufám, že se někdo přidá, protože je to cena pro více aut

- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To:Danista> šel bych do toho hned, ale teď mě čekají na autě důležitější investice 

Ford Focus Combi 2.0i Titanium r.v. 2008, 107kW, Black Panther
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Hosi, chce se mi z toho brecet, kdyz vidim, jaky ceny tu probihaji a ja proste ty prachy na to letos nenasbiram

- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec takže k fóliím Suntec vzorky mám od pána HP 05,15,20,30 a typ INF 10 a 20 viz např http://www.trieste.cz
HP 05 3 5% 58% <1% 8% černá 50 7 let +
HP 20 3 22% 54% <1% 8% černá 50 7 let +
HP 35 3 38% 49% <1% 8% sv.černá 50 7 let +
HP 50 3 52% 35% <1% 8% sv.černá 50 7 let +
HP 70 3 72% 33% <1% 8% sv.černá 50 7 let +
1 až 8 sloupce řazeno zleva do prava
1/Označení filmu 2/Počet vrstev 3/Propustnost viditelného světla 4/Snížení sluneční energie
5/Propustnost UV záření 6/Barva filmu 7/Síla počet mikronů 8/Životnost
Ty barvy u HP jsou spíše do zelena než černa a vypadají dobře.Měl u sebe ještě vzorník 6x3 cm velké vzorky.Když jsem stáhl okno a dal ty 70% vedle okna tak bylo pouhým okem jasné že už z výroby to okno těch 70% má.
HP 05 3 5% 58% <1% 8% černá 50 7 let +
HP 20 3 22% 54% <1% 8% černá 50 7 let +
HP 35 3 38% 49% <1% 8% sv.černá 50 7 let +
HP 50 3 52% 35% <1% 8% sv.černá 50 7 let +
HP 70 3 72% 33% <1% 8% sv.černá 50 7 let +
1 až 8 sloupce řazeno zleva do prava
1/Označení filmu 2/Počet vrstev 3/Propustnost viditelného světla 4/Snížení sluneční energie
5/Propustnost UV záření 6/Barva filmu 7/Síla počet mikronů 8/Životnost
Ty barvy u HP jsou spíše do zelena než černa a vypadají dobře.Měl u sebe ještě vzorník 6x3 cm velké vzorky.Když jsem stáhl okno a dal ty 70% vedle okna tak bylo pouhým okem jasné že už z výroby to okno těch 70% má.
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Až to budete chlapi zkoušet a předvádět svým drahým tak máte si odstřihnout kus vzorku , namočit okno zevnitř, strhnout ochranou fólii a na to mokré nalepit a vyhladit. Kochat se můžete max 10 min a pak strhnout a zahodit jinak to budete mít od lepidla a prý se to hodně blbě odstraňuje.
Pokud to budete jen přikládat tak to prý není vypovídající jelikož ta ochranná folie co se strhává a vyhazuje je více lesklá než vlastní lepený materiál.
Jinak jsme ještě zkoušeli přikládat na přední okno folii 70% a 50% a z venku opticky to vypadá podobně a je krásně vidět ven ale i dovnitř a nepůsobí to nějak násilně nebo příliš tmavě.
Jelikož jsem dnes dorazil za tmy tak to zítra vyzkouším a pak hodím Jožkovi do hospy.
Pokud to budete jen přikládat tak to prý není vypovídající jelikož ta ochranná folie co se strhává a vyhazuje je více lesklá než vlastní lepený materiál.
Jinak jsme ještě zkoušeli přikládat na přední okno folii 70% a 50% a z venku opticky to vypadá podobně a je krásně vidět ven ale i dovnitř a nepůsobí to nějak násilně nebo příliš tmavě.
Jelikož jsem dnes dorazil za tmy tak to zítra vyzkouším a pak hodím Jožkovi do hospy.
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Super, tak snad to nejak doklepneme. Az teda bude mit Kota ty folie, tak si je od nej vezmu. Nebo mu je privezu, kdyz by to nezvladnul sloubit s nakupy
.
Ale od soboty 8. do nedele 16. jsem na dovolene (jak jsem uz psal).
Kazdopadne zatim to vidim tak, ze na ty predni bocni skla pujde 50 a certifikatem 70
. A zbytek asi 15. Uvidim az to uvidim ...

Ale od soboty 8. do nedele 16. jsem na dovolene (jak jsem uz psal).
Kazdopadne zatim to vidim tak, ze na ty predni bocni skla pujde 50 a certifikatem 70

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
hosi, s tema bocnima prednima bych mel trosku strach, kdybych nahodou nedejboze zpusobil nehodu a pojistovna by me mela vyplatit skodu z havarijniho, ale pak by zjistili (dle policajtu), ze tam je nepovolene zatmaveni (povolena jsou pouze tonovana skla z vyroby) a tim padem hur videt ven, tak by skodu neproplatili.... No nevim...
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Je to riziko no - ale co s tim?zewl píše:hosi, s tema bocnima prednima bych mel trosku strach, kdybych nahodou nedejboze zpusobil nehodu a pojistovna by me mela vyplatit skodu z havarijniho, ale pak by zjistili (dle policajtu), ze tam je nepovolene zatmaveni (povolena jsou pouze tonovana skla z vyroby) a tim padem hur videt ven, tak by skodu neproplatili.... No nevim...

- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Okna z výroby zatmavený máš. Jen Ti to nepřijde, kdyby byla úplně čirá, tak by to byl hnus. Jinak já jsem už 70% uplně zavrhnul, mělo by to jen bezpečnostní význam je tam dávat. Zrovna dneska nám před barákem vybrali Ochcávku, jo kdyby měla alespoň ty 70tky, nemusel majitel přijít o rádio. Pořád se rozmýšlim mezi 50% a 35% (předek). Včera byl u mne maník kterej má předek těch 35% a taky od firmy SunTech A je to světlejší než jsem čekal, takže je za nima člověk suprově vidět, ale přesto to je o poznání tmavší. Zadek jsem už taky nejspíš rozhodnutej....pujdou tam 15%ClairVOYanT píše:Je to riziko no - ale co s tim?zewl píše:hosi, s tema bocnima prednima bych mel trosku strach, kdybych nahodou nedejboze zpusobil nehodu a pojistovna by me mela vyplatit skodu z havarijniho, ale pak by zjistili (dle policajtu), ze tam je nepovolene zatmaveni (povolena jsou pouze tonovana skla z vyroby) a tim padem hur videt ven, tak by skodu neproplatili.... No nevim.... Podle me okna z vyroby ztmavena nemam (nevim jak to overit).
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
JozkaBlack: pak tu tvou pojizdnou "rakev" nekde chci videt nazivo 

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
koukni na big_barta ten to má černý jako bota

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- beris
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Já bych do toho šel.
Jak je to s termínem, místem a dalšími info k instalaci fólií.
Všiml jsem si že dávají pouze 3 roky záruku, není to málo.
Co jsem viděl na netu tak všude min. 5 let.
Jak je to s termínem, místem a dalšími info k instalaci fólií.
Všiml jsem si že dávají pouze 3 roky záruku, není to málo.
Co jsem viděl na netu tak všude min. 5 let.