Dnes cestou po dialnici som zacul divny zvuk, ako keby by nieco v predu "plapolalo" vo vetre. A tu je pricina, tesenie celneho skla sa na hornej strane uvolnilo. Da sa povytiahnut, nemyslim ze je to normalne, takze co stym? Prilepit to - ak ano cim? Alebo skocit do servisu? Dufam ze mi nezacne teraz zatekat do auta
diky za kazdu dobru radu ako to opravit.
Ahoj.Mam podobny problem.Odlepilo sa mi sklo od toho cierneho gumeneho zlabu v ktorom je osadene.Ta lista na karoserii drzi len sklo je volne v tej liste.V servise mi vraveli ze mi nevedia zarucit ze zachrania sklo pri oprave,pri vyberani skla.Mozem tam naplacat silikon?
taky jsem měl stejnej problém, ale nikam mi nezatékalo, vždycky jsem to jen zatlačil, chvilku vydželo, ale zase po čase samo vyjelo, vyřešil jsem to silikonem a přelepil jsem to "malířskou" páskou, než ten silikon bude ok. Už to mám takhle 3 roky a zatím drží v pohodě (garáž nemám, tak to zvládá i všechny povětrnostní jevy ).
Jiný lepidlo bych tam nedával, mohlo by z toho prasknout čelní sklo
Subaru XV 2.0i AWD 110Kw
Ford Grand C-Max 1.6 Ti-Vct 77kW Gallery - prodáno bylo Ford Focus II 1.6 Ti-Vct 85kw Gallery - prodáno
Akurat som to pozeral,ja tam tamu gumu nemam.Je tam gumena vystuzena lista,v tom je osadene okno.Ta lista je akoby profil U.Lista na karoserii drzi ale okno je miestami volne v tej liste.Skusal som tu listu trocha odtiahnut od okna ci sa tam da natlacit silikon ale je moc tuha,urcite je vystuzena.
Zatekat tam nemuze, teda pokud okno nelepil nejakej patlal. Listu bych normalne prilepil aby neplandala a pri vymene okna at se s tim pak v autosklu zblazni.
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
Zatekat zatial nezateka,len mi strasne a neuveritelne lezie na nervy ako to puka jak sa to hybe v tej liste.Skusim ten silikon,len neviem ci ho tam dokazem natlacit,je tam strasne mala skara,ledva tu gumu nadvihnem.
Jasnee,len fakt neviem ci sa mi tam podari nieco natlacit,ta lista je strasne tuha,neda sa odtiahnut od skla.Mozno zvnutra.
Uz vidim ako upatlem tapacir