čus, tak ohledně map, když si připlatíš u eononu tak ti dají sygic a podle zkušeností jednoho uživatele tady na fóru tak se to sekalo a dělalo nějakou neplechu, bude to tím že je dost propracovaný jako budovy a podobná kosmetika, já tam mám iGO primo s mapama eu komplet (2013/q3 od tomtom), novější zatím nejsou, pokud chceš napiš pm a dám ti link, je to odladěný a jede to už ve dvou mk4 bez problému... tomtom bych tam asi necpal, ale samozřejmě verze pod WinCE existuje a rozjedeš jí tam, za mě osobně bych volil iGO primo nebo 8.3, ale ta mi moc nešlapala, to primo jede krásně...
jinak na eonon mají kameru jen pro focuse, sice tam píšou že je i pro mondeo, ale podle fotky je na dva šrouby a mondeo jí má nacvakávací.
já mám taky combi mk4 a mám tuhle:
http://www.dx.com/p/f-39-waterproof-cmo ... 0Ww9XBPFsE
funguje super, jen byl krátkej kabel, skončil sem cca pod volantem, tak sem ho nastavil
kdyby jsi chtěl poradit jak to zapojit není problém, ukazuje to i čáry jak jsi daleko od překážky
do druhýho světla na spz jsem dal led žárovku s canbus modulem, jinak to bliká a hází chyby o prasklých žárovkách, aspoň to má stejnou barvu když to svítí...