Jinak myslim, ze je toho k SCi napsano dost, at uz tady nebo u konkurence. Vsak uz taky nikdo nic nepripisuje. Taky lze hledat klicova slova jako "anketa" "SCi" a dovis se vsechno co potrebujes. A myslim, ze fakt skutecne vsechno

ze tam pry nekdo prijel s SCi, taky s civkou, za par mesicu tam byl s dalsi, tak mu rikali: "Pulku mate za sebou, jsou tam jeste dve"
 ze tam pry nekdo prijel s SCi, taky s civkou, za par mesicu tam byl s dalsi, tak mu rikali: "Pulku mate za sebou, jsou tam jeste dve" 

SCi zalezi na rychlosti, resp otackach. Nad 3300/min ma motor vice sily a rychlost do kopce udrzi (160km/h sestka). Ale proste to neni ono, kdyz te neco zpomali, tak uz znova do kopce bez podrazeni nezrychlis. Dalnice bez provozu se da jet v pohode, ale kdyz je tam moc aut a moc zavodniku, tak je to malinko trapeni sebe i motoru. Myslim, ze to citis i u tveho petikvaltu.
 SCi zalezi na rychlosti, resp otackach. Nad 3300/min ma motor vice sily a rychlost do kopce udrzi (160km/h sestka). Ale proste to neni ono, kdyz te neco zpomali, tak uz znova do kopce bez podrazeni nezrychlis. Dalnice bez provozu se da jet v pohode, ale kdyz je tam moc aut a moc zavodniku, tak je to malinko trapeni sebe i motoru. Myslim, ze to citis i u tveho petikvaltu.
 tak nerikam, ze mi auto trha asfalt, ale uz mam naucene, ze jak me neco zbrzdi v kopci, tak trojku a ta jede 130
 tak nerikam, ze mi auto trha asfalt, ale uz mam naucene, ze jak me neco zbrzdi v kopci, tak trojku a ta jede 130  na petku to samozrejme do kopce nijak moc nezrychluje, ale treba pri 150/4000ot jsem se divil, ze to docela zatahne. zase ta 1.8 ma celkem dobrou spotrebu i po meste, dneska po Praze asi 25km za 7,5
 na petku to samozrejme do kopce nijak moc nezrychluje, ale treba pri 150/4000ot jsem se divil, ze to docela zatahne. zase ta 1.8 ma celkem dobrou spotrebu i po meste, dneska po Praze asi 25km za 7,5 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host