focus club
- misakxt
- Junior
focus club
Už dlouho mi vrtá hlavou jestli je nějaká souvislost těchto stránek s http://cfc.fordclubs.org/ .mohl by mi to prosím někdo osvětlit?existuje tu nějaká rivalita mezi těmito stránkamy?stránky jsou si dost podobný(hlavně fórum).jste někdo registrovaný na obou webech?snad to neni úplně debilní dotaz.
Focus 1.6 74kW 3dv silver Trend od 7.1.2008
Fiesta 1.3 LPG
Felicia 1.3 LPG
Fabia 1.4 LPG
Fiesta 1.3 LPG
Felicia 1.3 LPG
Fabia 1.4 LPG
- opicak
- Junior
Nechci dělat nějakou propagandu, řeknu jen svůj názor:
Osobně si myslím, že souvislost ani rivalita mezi oběma fóry není. Jsem registrovaný i na tebou uváděném fóru a to hlavně proto, že jsem vlastnil mondeo. On ten web je hlavně orientovaný na mondeo, focus je spíše okrajová záležitost. Od doby co mám FoFo jsem o hodně víc spokojený s tímto fórem - mnohem obsáhlejší, víc se dozvíš a řekl bych .... přijemnější lidé, taková "přátelštější" komunikace. Tím nechci házet špínu na Ford Club. Prostě na Ford Club zabrousím spíše vyjímečně, tady jsem každý den.
Jen můj názor.
Osobně si myslím, že souvislost ani rivalita mezi oběma fóry není. Jsem registrovaný i na tebou uváděném fóru a to hlavně proto, že jsem vlastnil mondeo. On ten web je hlavně orientovaný na mondeo, focus je spíše okrajová záležitost. Od doby co mám FoFo jsem o hodně víc spokojený s tímto fórem - mnohem obsáhlejší, víc se dozvíš a řekl bych .... přijemnější lidé, taková "přátelštější" komunikace. Tím nechci házet špínu na Ford Club. Prostě na Ford Club zabrousím spíše vyjímečně, tady jsem každý den.

Jen můj názor.
focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2002, výbava GHIA

- misakxt
- Junior
mě to tam taky přijde trošku chaotický.ale je fakt že když něco potřebuju tak to radši prohledám obě fóra než zakládat nový vlákno.často člověk hledá něco opravdu specifickýho ale většinou ti někdo odpoví ať si projdeš starý fóra.třeba můj případ centrálu-pořád scháním schéma zapojení řídící jednotky centrálu ale fakt to tu nikde neni 

Focus 1.6 74kW 3dv silver Trend od 7.1.2008
Fiesta 1.3 LPG
Felicia 1.3 LPG
Fabia 1.4 LPG
Fiesta 1.3 LPG
Felicia 1.3 LPG
Fabia 1.4 LPG
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Opičák tím řekl všechno, víc k tomu není třeba dodávatopicak píše:Nechci dělat nějakou propagandu, řeknu jen svůj názor:
Osobně si myslím, že souvislost ani rivalita mezi oběma fóry není. Jsem registrovaný i na tebou uváděném fóru a to hlavně proto, že jsem vlastnil mondeo. On ten web je hlavně orientovaný na mondeo, focus je spíše okrajová záležitost. Od doby co mám FoFo jsem o hodně víc spokojený s tímto fórem - mnohem obsáhlejší, víc se dozvíš a řekl bych .... přijemnější lidé, taková "přátelštější" komunikace. Tím nechci házet špínu na Ford Club. Prostě na Ford Club zabrousím spíše vyjímečně, tady jsem každý den.![]()
Jen můj názor.

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník