Ps: své auta jsem měl pro vlastní potřebu, služební zase přidělené, nemohu se rovnat těm kteří koupí, stočí tachometr a prodají, a můj počet otočí za čtrnáct dnů.....tam musíš hledat tu královskou třídu

já kvedlám víc u nafty. udržet to v pásmu kde to neduní nebo není zbytečně vytočené je pro mě nadlidský úkol a to nemluvím o ježdění ve městě, to by se člověk z toho zpřevodování pos...(6-kvalty na tom budou asi líp)rov píše: Pokud budu čerpat z vlastní zkušenosti mezi benzínem a naftou ,tak za mě nyní jednoznačně NAFTA. A proč to tvrdím ???? Z důvodu pohodlné jízdy ,kde nemusím pořád klátit klackem ,když chci předjet .
Zajímavé, že nejčastěji se to zvrtává u tvých diskuzí:-)ballu píše:Vím moc dobře ,jak byla mířena otázka o prvním autě tak nesnaž se dělat blbce ze mne.Jsou zde jiní kadeti, kteří ve 25 letech jeli ve všem , co má kola.
PS: jako vždy se to zvrtlo tam, než to bylo myšleno v mém prvním příspěvku.
Já spíše dříve kvedlal více u benzínu , nyní je to pohoda. U mé 1,8 TDCi na klasických silnicích při rychlostech kolem 100km/h a na dálnicích kolem 130km/h ,stačí jen sešlápnout a jede to.Možná je to i tím ,že je to mám malinko načipované s krouťákem 320Nm . Nejhorší jízda je po městě a v kolonách , nevím jak to mají ostatní auta ,ale TDCi má strašně odstupňovanou 1 a 2-jku a ještě k tomu dvouhmotu321910336 píše: já kvedlám víc u nafty. udržet to v pásmu kde to neduní nebo není zbytečně vytočené je pro mě nadlidský úkol a to nemluvím o ježdění ve městě, to by se člověk z toho zpřevodování pos...(6-kvalty na tom budou asi líp)
Naopak, BMW je, nebo tedy ještě aspoň před pár lety bylo naprostá špička, co se řízení týče. Ale s nástupem run-flatů, elektrických posilovačů řízení a dalších ekokurvítek to už taky není úplně ono...I když stále nechápu, proč si někdo za stejné peníze pořídí naprosto konvenční a obyčejné audizeli píše:@LeFort: BMW te nenadchlo, kdyz jsi jich par vyzkousel?
No to si pis, ze vek nebyva vzdy zarukou zkusenosti. K cemu Ti jsou zkusenosti z polskyho Fiata a ziguliku pro toto tema? Ale kdyz myslis... blbce bych si z Tebe delat nedovolil... tak trochu by to asi bylo stejne noseni drivi do lesa...ballu píše:Vím moc dobře ,jak byla mířena otázka o prvním autě tak nesnaž se dělat blbce ze mne.Jsou zde jiní kadeti, kteří ve 25 letech jeli ve všem , co má kola.
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host