svitici kontrolky na palubce
-
- Nováček
svitici kontrolky na palubce
ahoj lidi stal se mi problém že mi auto jelo nějak divně mrknul jsem pod kapotu a ejhle prokouslý drát od svíčky tak jsem to vyměnil a bylo vše ok. (mám tam origo dráty + nové svíčky ford) a den nato ujedu asi 15 km a najednou se mi rozsvítily všechny kontrolky na palubovce za pár sekund zhasnou a zůstane akorát ! v ozubeném kole svítit a auto skoro vůbec nejede (žádný výkon a když šlápnu na plyn tak se tomu vůbec nechce. Když auto vypnu a hned zapnu už tam zas nic nesvítí a jede to úplně normálně až zase po nějakých kilometrech se vše rozsvítí a pak zase nic. nesetkal se někdo s podobným problémem ? Já myslím že bude asi něco s řídící jednotkou ale servis mě asi nemine, ale kdyby někdo věděl co to je tak bych byl moc rád za odpověď Díky moc chlapi je to ford 2006 výroba 74kW
- ZaQik
- Admin
Re: svitici kontrolky na palubce
nejdriv diagnostika chyb z PCM
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Nováček
Re: svitici kontrolky na palubce
tak problém vyřešen, něco špatného v přístrojové desce, oprava vyšla na 6000,- tak snad to ted bude v pohodě