, kde jsem testoval motor s podvozkem na škodárně.

Tak doufám že jsi na tu večerní Pindulu nečekal, plápoláci se zase vyznamenaliGromik píše:No, já v tom furt "ležím" a nemůžu se rozhodnout, ale asi zkusíme taky ty Biskupice, nejspíš "C", i na historiky, pak Pindula + historici a buď tu zůstat i na druhý průjezd (ale ten se jede dost pozdě) nebo na závěr opět Biskupice.
Ale taky to může být úplně jinak
 Za mě městská top (především Quattro S1, ten člověk snad nemá mozek
  Za mě městská top (především Quattro S1, ten člověk snad nemá mozek  ), pak Troják I, Pindula I, Biskupice II, Maják I a Žlutava II už klasicky na hromadě písku u kamenolomu - všechno supr
 ), pak Troják I, Pindula I, Biskupice II, Maják I a Žlutava II už klasicky na hromadě písku u kamenolomu - všechno supr 

Škoda Kostky, měl to pěkně rozjeté a Valda kdyby byl sjednocený s autem už v sobotu a neměl pak ten defekt tak mohl být taky slušně umístěný. Co mě potěšilo bylo, že mu Sýkorka půjčil s autem i Marťu aby mu v jejich autě navigovala
 Škoda Kostky, měl to pěkně rozjeté a Valda kdyby byl sjednocený s autem už v sobotu a neměl pak ten defekt tak mohl být taky slušně umístěný. Co mě potěšilo bylo, že mu Sýkorka půjčil s autem i Marťu aby mu v jejich autě navigovala 

... pak tedy bohužel RZ zrušena kvůli nějakým ožralým debilům
 ... pak tedy bohužel RZ zrušena kvůli nějakým ožralým debilům   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host