Ozubené kolečko s vykřičníkem + rozsvícení všech kontrolek
-
- Nováček
Ozubené kolečko s vykřičníkem + rozsvícení všech kontrolek
zdravím, potřeboval bych poradit... mám na Focusu II 2005 74kw 1.6 problém... včera jsem chtěl startnout, ale při otočení klíčů do polohy 2 (zapnutí zapalování) se mi rozsvítily snad všechny kontrolky a zmizel mi display od najetých kilometrů... poté když jsem chtěl otočit klíčem na start motoru, přes startér, tak nic, žádný zvuk, jakobych točil klíčem naprázdno... poté mě brašin roztlačil a motor chytil... zhasly všechny kontrolky, jenže zůstala mi tam svítit kontrolka červené ozubené kolečko uprostřed s vykřičníkem... auto jelo normálně, jenže zdálo se mi, že trochu ztratilo výkon na akceleraci, při rozjezdech a při přehození rychlostí... jel jsem za kámošem - ujel jsem asi 20 km a poté zastavil, vypnul jsem motor... za hodinku jsem opět startnul a jel domů, vše v pohodě (to bylo včera)... jenže dneska ráno, jsem auto opět startnul - chytlo hned, ale po 10ti sekundách jízdy se mi rožly opět všechny kontrolky, motor ztratil tah při akceleraci a za dalších 5 sekund jízdy všechno zhaslo a rožla se opět červená kontrolka ozubeného kolečka s vykřičníkem... neví někdo co tomu může být? // zvažoval jsem možná slabá baterie? je původní originál ještě (8 let)... jenže proč se mi rožíná kontrolka ozubeného kolečka a auta nemá akceleraci? to mi nejde do hlavy
- ZaQik
- Admin
Re: Ozubené kolečko s vykřičníkem + rozsvícení všech kontrolek
pri vykricniku je nejlepsi zacit vyctenim chyb diagnostikou a ne zkouset neco od oka 

Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
typnul bych si komunikace v budikach .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
tak chyba nalezena... pan Dudik napojil diagnostiku, jenže vůbec nic to nenalezlo. až když jsem mu řekl, o tý červené kontrolce s vykřičníkem, tak si řekl, že by to mohlo být něco v motoru... otevřel kapotu, mrknul na 4 svíčky, sundal celý ten kabel z toho a chyba nalezena... prej chladící směs natekla do svíčky, celé to tam korodovalo i s tím kabelem, byla tam nějaká vadná součástka (takový plíšek), která propustila směs do svíčky, tím pádem 1 svíčka občas chytla, občas ne, a dělalo to i bordel při výkonu auta... samozřejmě změřil i baterii a byla už slabá (měla 9 let) tak mi dá novou, auto si tam nechal. cena za všechno řekl pakatel, moc to stát nebude, tak uvidíme... Pan Dudik je borec, nejlepší servisman
- miki21
- Test driver
Nejspíše tento problém- http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 68&t=37112 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- lucky.jack
- Test driver
Tak snad tě ta cena potom nemile nepřekvapí...Někdy se to zdá jednoduchý a pak oprava stojí za to...Jinak klasický problém s prorezlou nemrznoucí zátkou. U nás tam necháváme udělat závitovou zátku, protože původní místo je natolik narušený, že nová originál zátka by stejně netěsnila...rounen píše:cena za všechno řekl pakatel, moc to stát nebude, tak uvidíme...
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 koníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
-
- Nováček
------------------------------------------------------------------------------------------------lucky.jack píše:Tak snad tě ta cena potom nemile nepřekvapí...Někdy se to zdá jednoduchý a pak oprava stojí za to...Jinak klasický problém s prorezlou nemrznoucí zátkou. U nás tam necháváme udělat závitovou zátku, protože původní místo je natolik narušený, že nová originál zátka by stejně netěsnila...rounen píše:cena za všechno řekl pakatel, moc to stát nebude, tak uvidíme...
no týden v čoudu a auto zatím nemám

-
- Nováček
tak auto stále nemám... už je tomu 14 dnů... prý to nešlo opravit, tak chtějí sundat hlavu a pak opravit, vypadá to na mrazovou zátku, dost to tam prý zkorozovalo, tak uvidím, kolik tak tipujete cenu opravy?