Tak ok tu ziarovku urcite vymenim. A myslite ze je nutne to svetlo rozrezat ked to chcem ocistit .
Nedalo by sa tam dostat nejak cez otvor na ziarovky ? To je asi dobra blbost ze . Moc sa mi to veru rezat nechce ale rocluluje ma to ked je to take. Aj ked je to len po rohoch.
Ford Focus Combi II, r. v. 2008, 2.0 TDCi 100kW (136 PS), Titanium X
Ja som moje tiez rezal/skrabal. Bal som sa to dat do rury aby neskoncili tak, ako tie na obrazku Je to naprd praca. A dlho to trva. No usetrenych 50€ za cca hodinu piplania. Mne to stalo za to...
Nech si chlapec vyberie. Ci si aj na to trufa, myslim zrucnostami.
Mne predali bazarbuzny jedno svetlo anglicke. Plus plexi bolo zvnutra trosku zaprasene. Tak som zohnal jedno roztrieskane a prehodil parabolu. Ale bolo to na FoFo1. Ako pisal Adow, na FoFo2 pouzivaju nie makky lep, ale nieco tvrdsie.
Ja som to vyskrabaval lamacim nozikom von. A potom pacenim srobovakom oddelil od seba.
Mám černá světla na černem autě. Od parkovaček to mám krásně vyzdobené. Ale řešit to už je pozdě. Až nebudu vědět co se penězma, pořídím nové světlomety a okamžitě LEDky. Co už...
ja nad novymi az tak moc nerozmyslam...nie je to az take hrozne. Ale priznam sa kukal som .
Co su toto za svetla su kvalitne ? http://www.tuning-in.sk/ford-focus-mk2- ... ierne.html ...niekde som ich videl skoro o stovku lacnejsie len uz neviem kde. A je tam aj el. naklapanie . Ale to by som ozaj uz nemohol vediet co s peniazmi
Ford Focus Combi II, r. v. 2008, 2.0 TDCi 100kW (136 PS), Titanium X