alarm pripojne body
- bluetoooth
- Junior
alarm pripojne body
Hosi zdravim
Nema niekto rozpisane pripojne body na alarm v FF combi 2003?
Velmi by mi pomohol.
Ked niekto poskytne spravim fotoguide ako namontovat alarm do FF-I.
Dakujem
Nema niekto rozpisane pripojne body na alarm v FF combi 2003?
Velmi by mi pomohol.
Ked niekto poskytne spravim fotoguide ako namontovat alarm do FF-I.
Dakujem
- gappa
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Skus toto http://mtw.fordclubs.org/article.php?ar ... 1&rubrik=1
je to sice na mondeo, ale vystupy konektorov suhlasia.
Je tam aj odkaz na *.xls subor a tam je vyobrazene zapojenie konektorov
je to sice na mondeo, ale vystupy konektorov suhlasia.
Je tam aj odkaz na *.xls subor a tam je vyobrazene zapojenie konektorov
- bluetoooth
- Junior
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jednotka ovládání centálu je v pravo za kastlíkem na sloupku. odmontuješ kastlík a už na tebe bude koukat z prava, ale je tam i myslím hlavní řídící, ta na centrál je myslím dál, ale ruku do ohně za to nedám 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- bluetoooth
- Junior
Zdravim.
Tak podarilo sa nasiel som pripojne body pre focus.
http://download.martincek.com/index.php?dir=focus/
ODKAZ ZMENENY!!! . Pridal som drive lister.
http://download.martincek.com/index.php?dir=focus/
ODKAZ ZMENENY!!! . Pridal som drive lister.
Naposledy upravil(a) bluetoooth dne 12.10.2007 09:09, celkem upraveno 1 x.
- jamaka
- Test driver
odkaz nejako nefungujebluetoooth píše:Zdravim.
http://www.martincek.com/download/focus

3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- canndale
- Zkušený
- canndale
- Zkušený
takze ak by niekoho zaujimali dverne kontakty:
Mal som farby kablov aj celkovu schemu elektroinstalacie k dispozicii, no ani napriek tomu sa mi to nepodarilo naist vo zvazku kablov, a vzhladom na strach z toho ze sa mi podari pokazit elektroinstalaciu v aute skusanim ze ktory vodic som to vyriesil pripojenim kabla priamo na pripojenie spinaca v zamku.
Spravil som to len pre vodicove a spolujazdcove dvere a zadne som sa uz vykaslal, ze to dorobim inokedy.
Naramne ma prekvapilo, ze dverne kontakty su prepojene, pretoze napriek tomu ze som nepripajal kontakty zadnych dveri, obidve funguju
.. keby som to bol vedel
Mal som farby kablov aj celkovu schemu elektroinstalacie k dispozicii, no ani napriek tomu sa mi to nepodarilo naist vo zvazku kablov, a vzhladom na strach z toho ze sa mi podari pokazit elektroinstalaciu v aute skusanim ze ktory vodic som to vyriesil pripojenim kabla priamo na pripojenie spinaca v zamku.
Spravil som to len pre vodicove a spolujazdcove dvere a zadne som sa uz vykaslal, ze to dorobim inokedy.
Naramne ma prekvapilo, ze dverne kontakty su prepojene, pretoze napriek tomu ze som nepripajal kontakty zadnych dveri, obidve funguju
.. keby som to bol vedel

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
- mm2
- Nováček
Pravé přední a oboje zadní dveře jsou po autě vedeny zvlášť, ale za hlavním konektorem vlevo vepředu jsou spojený. Zvlášť jsou tedy jenom dveře řidiče a pátý dveře. Všechny tyto jsou ve velkým sdruženým konektoru pod plastem v levo vepředu vedle pedálů. Všechno ostatní na zeleném konektoru u jednotky centrálu za kastlíkem spolujezdce, akorát plus klíče je pod stejným plastem na pravé straně. Jediné co se musí tahat je do motorového prostoru siréna a kapoťák. Vyndat pravý přední podběh a projít s původními svazky průchodkou za jednotkou centrálu. Potom ještě do sloupků detektory pohybu, ale to je brnkačka. Alarm jednotku dávám k jednotce centrálu za kastlík.
Nemám rád, když se po autě tahaj svazky, které tam nemusí být. Bohužel tahání dveřních kontaktů a ovládacích povelů až do dveří je hodně často vidět nejen u kutilů, co všechno zvládnou, ale i u "profesionálně" montovaných systémů.
EDIT:
Ani blinkry nemusíš nikam tahat, bliká to ukostřením jednoho fousu na modrým konektoru.
Nemám rád, když se po autě tahaj svazky, které tam nemusí být. Bohužel tahání dveřních kontaktů a ovládacích povelů až do dveří je hodně často vidět nejen u kutilů, co všechno zvládnou, ale i u "profesionálně" montovaných systémů.
EDIT:
Ani blinkry nemusíš nikam tahat, bliká to ukostřením jednoho fousu na modrým konektoru.
mm2 michal
Focus MKI 1.6 combi
Mondeo MKIII 1.8 combi
Focus MKI 1.6 combi
Mondeo MKIII 1.8 combi
- canndale
- Zkušený
Ano, tiez neznasam ked musim tahat zvazky, problem je v tom, ze spolujazdcov kontakt som nevedel nikde vo zvazku naist..
Vodicove dvere som nasiel hned podla planu, tak isto otvaranie kufra, a indikacia kufra. Odoknut/zamknut sa naslo na jednotke za kastlikom.. Blinkre tiez neboli problem, avsak s tym spolujazdcom ma to dost dostalo a po 3hodinach hladania kablov som sa rozhodol pre taketo riesenie..
Inak k tomu kutilstvu: mam vystudovanu informatiku, kde sme mali vela elektrotechniky, tak isto mam aj papier na zapajanie do 1000V, inak by som sa do toho nepustal
Vodicove dvere som nasiel hned podla planu, tak isto otvaranie kufra, a indikacia kufra. Odoknut/zamknut sa naslo na jednotke za kastlikom.. Blinkre tiez neboli problem, avsak s tym spolujazdcom ma to dost dostalo a po 3hodinach hladania kablov som sa rozhodol pre taketo riesenie..
Inak k tomu kutilstvu: mam vystudovanu informatiku, kde sme mali vela elektrotechniky, tak isto mam aj papier na zapajanie do 1000V, inak by som sa do toho nepustal

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Small CX3
- mm2
- Nováček
Toho kutila neber jako urážku. Nechtěl jsem se Tě nijak dotkonout osobně, ani se dotknout Tvého vzdělání.
Ale pokud jsi to po třech hodinách nenašel a odradilo Tě to natolik, že jsi to vzdal a rozhodnul se problém vyřešit taháním zbytečných svazků do dveří, je to neprofesionální a jsi (v dobrém smyslu) kutil. Klobouk dolu před Tvým vzděláním, ale na určité obory to nestačí.
Mě osobně nevadí tahání svazků, ale zbytečných svazků. Často, když si někdo ze známích koupí ojetinu, vezmu ji na dílnu a z některých vyházím přepravku zbytečně, nebo špatně natahaných kabelů. I když jsem příznivcem elektroniky a do aut instaluji spoustu zařízení.
Ještě jednou nic ve zlém, jsou tady i experti, kteří do motorového prostoru procházejí předním sloupkem. Elektroinstalace je u aut velice podceňovaná, při tom je to nejčastější příčina požárů dopravních prostředků.
Snad jsem dal alespoň dalším radu, kde to najít. Nechtěl jsem nikoho urazit, pouze nesouhlasím s určitými postupy.
Ale pokud jsi to po třech hodinách nenašel a odradilo Tě to natolik, že jsi to vzdal a rozhodnul se problém vyřešit taháním zbytečných svazků do dveří, je to neprofesionální a jsi (v dobrém smyslu) kutil. Klobouk dolu před Tvým vzděláním, ale na určité obory to nestačí.
Mě osobně nevadí tahání svazků, ale zbytečných svazků. Často, když si někdo ze známích koupí ojetinu, vezmu ji na dílnu a z některých vyházím přepravku zbytečně, nebo špatně natahaných kabelů. I když jsem příznivcem elektroniky a do aut instaluji spoustu zařízení.
Ještě jednou nic ve zlém, jsou tady i experti, kteří do motorového prostoru procházejí předním sloupkem. Elektroinstalace je u aut velice podceňovaná, při tom je to nejčastější příčina požárů dopravních prostředků.
Snad jsem dal alespoň dalším radu, kde to najít. Nechtěl jsem nikoho urazit, pouze nesouhlasím s určitými postupy.
mm2 michal
Focus MKI 1.6 combi
Mondeo MKIII 1.8 combi
Focus MKI 1.6 combi
Mondeo MKIII 1.8 combi
- canndale
- Zkušený
nie ja som sa neurazil, beriem to ako konstruktivnu kritiku 
To vzdelanie som uviedol z dovodu, ze si trufam povedat ze pri elektrike viem co robim a poznam zakladne bezpecnosti a podobne, aby si nemal dojem ze som typ co zoberie pajkovacku do ruky a pripoji co pride, alebo skusa pripojenim 12V ze co sa stane
(aj takych som videl)
Natiahnutie k snimacu dveri bola posledna moznost, ktora ma napadla, pretoze podla schem to celkom nesedelo a nevedel som kde hladat a odblankovat vsetky kable a merat sa mi nezdal byt dobry napad a jeden signalovy vodic navyse mi prislo ako lepsia alternativa..
Co do prechodu cez A slpik: snazil som sa to zabezpecit ochrannou trubkou, takze riziko je minimalne a vsetko je za poistkou
Inak mas pravdu, elektroinstalacia je podcenovana, mam pred nou dost velky respekt a pre istotu nosim hasicak pri spolujazdcovi pre pripad nudze
inak som celkom rad ze kritizujes, clovek to niekedy potrebuje

To vzdelanie som uviedol z dovodu, ze si trufam povedat ze pri elektrike viem co robim a poznam zakladne bezpecnosti a podobne, aby si nemal dojem ze som typ co zoberie pajkovacku do ruky a pripoji co pride, alebo skusa pripojenim 12V ze co sa stane

Natiahnutie k snimacu dveri bola posledna moznost, ktora ma napadla, pretoze podla schem to celkom nesedelo a nevedel som kde hladat a odblankovat vsetky kable a merat sa mi nezdal byt dobry napad a jeden signalovy vodic navyse mi prislo ako lepsia alternativa..
Co do prechodu cez A slpik: snazil som sa to zabezpecit ochrannou trubkou, takze riziko je minimalne a vsetko je za poistkou
Inak mas pravdu, elektroinstalacia je podcenovana, mam pred nou dost velky respekt a pre istotu nosim hasicak pri spolujazdcovi pre pripad nudze

inak som celkom rad ze kritizujes, clovek to niekedy potrebuje

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Small CX3
- mm2
- Nováček
No, já to dělal bez dokumentace, od všech dveří i od 5tých se rozsvítí kontrolka na palubce. Jsou je dvě cesty, kudy jdou kabely z káry do palubky. každým prahem jeden svazek. Ve předu je vše rozpojitelné na konektorech. To je dobré a málo aut to tak má. V konektorech se dá pohodlně měřit bez nějakého napichování a pod. Povolil jsem dveřní kontakt a zjistil, že chodí proti kostře, jak jsem předpokládal. U Forda je minus černé, a když je na něm proužek, znamená to, že je tam jenom někdy. Tuším že to byl oranžovej proužek. No cca 30 min. Při rozpojení konektoru zhasne stropní lampa
, to je taky vodítko.
No jinak se měj. Ty jsi z Bánovec?

No jinak se měj. Ty jsi z Bánovec?

mm2 michal
Focus MKI 1.6 combi
Mondeo MKIII 1.8 combi
Focus MKI 1.6 combi
Mondeo MKIII 1.8 combi
- jimi-m
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: alarm pripojne body
Jestli muzu prispet se svou troskou do mlyna.... navod na montaz alarmu -> http://vbrne.net/ 
pokud to nebude fungovat, tak potom je dalsi odkaz zde: http://jimi.vbrne.net

pokud to nebude fungovat, tak potom je dalsi odkaz zde: http://jimi.vbrne.net
Naposledy upravil(a) jimi-m dne 14.08.2008 07:59, celkem upraveno 1 x.
- mm2
- Nováček
Re: alarm pripojne body
Moc pěkný návod na nedestruktivní montáž. Lepší než moje provedení. Já to tahal ke sloupkům a Ty jen ke skřínce.
mm2 michal
Focus MKI 1.6 combi
Mondeo MKIII 1.8 combi
Focus MKI 1.6 combi
Mondeo MKIII 1.8 combi