Moc ti díky. Přesně tohle jsem chtěl slyšet,že sprejem je to taky v pohodě.Blaaana píše:já už stříkám třetí auto,nejdůležitější je mít základ na plasty třeba ve spreji.mansart píše:uplny amater nejsem. Dost už sem toho nastříkal.
Jen mě prostě tady všichni odrazujou od namíchané barvy do spreje. Tak se snažím dojít na to proč
Nejdřív to zbrousíš jemnym brusnym papírem, nesmíš tam udělat rejhy jen to malinko zdrsnit-třeba to brousit pod vodou.Když to obrousíš,tak je potřeba povrch pečlivě odmastit technickym benzínem,potom můžeš nastříkat základ na plasty necháš to zaschnout a stříkáš barvu asi tak 3 až 4 vrstvy uvidíš jak to bude kr¨ý a nakonec dáš asi dvě nebo tři vrstvy laku.Jednotlivý vrstvy musíš nechat pořádně zaschnout a jestli mezi nima na to saháš rukama,tak musíš znovu odmastit.Zatim jsem používala jedině sprej ale vyjde to o dost dráž ale práce s nim je pohodlnější.Ještě jedna rada-když nastříkáš vrstvu,tak si vždycky ten sprej obrať vzhůru nohama třeba někde na trávě a vystříkni, dokud nepůjde jenom plyn,aby se ti neucpala dirka
A za to obroušení díky....pod vodou by mě to asi nenapadlo

a pistolí bych se do toho nepouštěl,tu sem fakt ještě v ruce neměl.