Auto krásně odemykalo a zamykalo centrálem a jednoho krásného dne my přestal fungovat zámek v zadních pravých dveřích.Nešel zmáčknout ani zevnitř ani dálkou ani centrálem
nefunkční zámek ve dveřích
- jookyn1983
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
nefunkční zámek ve dveřích
Ahoj.Prosím o dost velikou radu.
Auto krásně odemykalo a zamykalo centrálem a jednoho krásného dne my přestal fungovat zámek v zadních pravých dveřích.Nešel zmáčknout ani zevnitř ani dálkou ani centrálem
po pár poklepáních (jemný ruce elektrrikáře
))) tak se zase rozběhli. No ale dneska se mi to samý stalo u předních a tam ani to jemný poklepání nepomohlo. Nemá s tím někdo nějaký zkušenosti?Aspoň radu co yb to mohlo být
jako otevřený auto = jistota 6e se r8no probud9m bey fofíka
Ford Focus combi rv99 1.8 TDDi
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- jookyn1983
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jojo bude to mechanická vada nějaká ale nevím aká
Doufám že to nebude na opravu za tisíce. Jen jsem se chtěl zeptat jestli s tím někdo nemáte zkušenosti. Centrál jsem odpojil takže to není v elektrice ani v nějakých drátech ... mám podezření že bude někde poškozený táhlo dvěří nebo něco takovýho protože to by na to odpovídalo. Ale v jednom servisu (rychloservis) my řekli že to je specialita fordů že je rozsypanej zámek a že to je na výměnu zámků.
WDéčko atd mám chuť zkusit až zítra co my řekne známej jestli on neví.....
Ford Focus combi rv99 1.8 TDDi
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
čajda
- Test driver

Abych nezakládal nové téma tak se vtírám sem.
Nefunguje mi zámek zadních dveří při centrálním zamykání, zamkonout jde jen ručně u kliky.
Sundal jsem tapecírunk a nemužu odpojit konektor u mechanizmu zámku viz. foto. Tahal jsem silou a nic a nikde po hmatu necítím žadný zobáček nebo něco takového. Tak mi prosím poraďtě jak to jde ven.

Nefunguje mi zámek zadních dveří při centrálním zamykání, zamkonout jde jen ručně u kliky.
Sundal jsem tapecírunk a nemužu odpojit konektor u mechanizmu zámku viz. foto. Tahal jsem silou a nic a nikde po hmatu necítím žadný zobáček nebo něco takového. Tak mi prosím poraďtě jak to jde ven.

- Jenda25
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele: