To nevadi, ale v budoucnu staci vhodne slunko na celou Silver Group, ona pak uz sama zbela.bofi píše:Sorry pelene , ale je už je v Silver groupe

Focus Lmisoo píše:supr, jasne ze sa paci, konecne aj cierna vyniknedokonca aj tie moje 16-ky vyzeraju na tejto fotke dobre
![]()
ak sa budes nudit, kludne sem hod viacero efektov![]()
inac pozeram ze to omikove auto je nejake natiahnute... to cim bude ?? pochybujem ze by ti ta zrkadlovka tak deformovala obraz
no je to tym , ze to bolo fotene sirokouhlym objektivom a ten to takto skresluje.misoo píše:supr, jasne ze sa paci, konecne aj cierna vyniknedokonca aj tie moje 16-ky vyzeraju na tejto fotke dobre
![]()
inac pozeram ze to omikove auto je nejake natiahnute... to cim bude ?? pochybujem ze by ti ta zrkadlovka tak deformovala obraz
a to mame iba tuto jednu fotkumisoka píše:no je to tym , ze to bolo fotene sirokouhlym objektivom a ten to takto skresluje.misoo píše:supr, jasne ze sa paci, konecne aj cierna vyniknedokonca aj tie moje 16-ky vyzeraju na tejto fotke dobre
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host