Ted třeba v zimě na mě sedla uplně depka.... jak tam nasadím ty 16plech se zimákama tak je mi na blití trochu, jak to řešítě jezdíte na litákách?
na mě musíš pomalup4ra píše:Kedze dve auta si dovolit nemozem, tak ja som extremista. 2 sady 18'. Na zimu aj leto. V zime ale jazdim len vynimocne, kedze do prace chodim vlakom. Upravy zatial len kozmeticke + blow off. Premyslam o chipe a vyfuku. Len zatial mam vzdy lepsi dovod tie peniaze investovat inam a na zabavu je dostacujuca aj stocked verzia. Len, ked pozeram niektorych "blaznov" tu, tak sa nechavam zlakat do temnych vod uprav. Uvidime...
čusssCaHY píše:AhoojPokud bude nejaky sraz, tak jsem pro. Ja uz budu mit ST ctvrte leto a nejdrive jsem se zameril na exterier a pak az mi to prestalo stacit, tak jsem nakoupil nejaky performance
Myslim si, ze tam toho mam uz docela dost a porad se najde veci co bych tam rad
![]()
ahoooojjjJohnny ST píše:Na zimu mám 16" lité v designu originál ST disků. Jenže v zimě je auto stejně zazimované, takže tyto kola putovali na C-Maxe... ST je na letních v garáži do jara
Jinak značka disků je WSP Italy, ale můj model už neprodávají (http://www.wsp-italy.cz/tristar/ford/cava-tristar-1). A také mají malé otvory na matky, takže jsem musel na soustruhu trochu stočit ořech, abych si neodíral lak.
V Praze jsem byl za posledni mesic 2x, letos uz tam fakt znovu nejeduLeillaST píše:Ahoj, mam ST uz 6 let a zkusenost nasledujici: v zime na 18" je nesmysl,doporucuju 16" , auto lip zvlada diry a paradoxne lip jede. Co se letnich tyka tak uz sem experimentoval s ruznyma gumama a nakonec sem se vratil ke Continentalu, s autem si IMHO rozumi nejlip a nemaji zadnou vylozene slabou stranku. Co se uprav tyka, tak tady najdes hromadu odborniku s tunou zkusenosti. Ja sem zatim udelal jenom vejfuk a ted se chystame na intercooler a sani. Byl bych opatrnej a vsechno si rozmysli poradne, neni problem v aute utopit miliony...Jinak nejakej sraz STcek bych uvital a rozhodne bysme meli o cem debatovat. Co takhle predvanocni Praha?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti