http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 48#p505848
Denní svícení - MONDEO
- johnyram
- Junior
Re: Denní svícení - MONDEO
Jak nejde uchytit? Musíš to taky trochu promyslet, nic jiného než mřížku jsem neříznul a nic jiného nekuchnul a pohoda.

Mondeo 06' kombi Tdci 6kvalt 96kw, xenony, vyhřívané skla, denní svícení, sony mp3, tažné...
- tym
- Test driver
Hm tak to nechápu. Nemáš pohled shora, jako když stojíš před kapotou? Ať jsem špekuloval, jak jsem špekuloval, nešlo to vymyslet. Navíc ty možná nemáš těch 60 cm mezi nimi 
A chytil jsi to těmi úchyty nahoru na ten nárazník? Jak ses vymotal mězi těmi úchyty na mřížku?

A chytil jsi to těmi úchyty nahoru na ten nárazník? Jak ses vymotal mězi těmi úchyty na mřížku?
- johnyram
- Junior
Tak co se rozteče týče, tak mám mezi světly 44cm, není to úplně košér, ale prošel jsem několikrát stk, a kontroly policie a nikdo nikdy ani slovíčkem na nic nepoukazoval. Jediný co je na stk zajímalo, byla homologace
Tady jsem speciálně pro tebe udělal makro foto, snad to pomůže. Světla v tom drží jak přibitá, nic neklepe, neskřípe, maska drží, protože ty zobáčky, za které ta mřížka drží jsem zachoval bez následků
Svítí to pěkně, v noci se podle nich dá i v nouzi jet.

Tady jsem speciálně pro tebe udělal makro foto, snad to pomůže. Světla v tom drží jak přibitá, nic neklepe, neskřípe, maska drží, protože ty zobáčky, za které ta mřížka drží jsem zachoval bez následků

Svítí to pěkně, v noci se podle nich dá i v nouzi jet.

Mondeo 06' kombi Tdci 6kvalt 96kw, xenony, vyhřívané skla, denní svícení, sony mp3, tažné...
- tym
- Test driver
Díky Johny, já si s tím dneska pohrál, akorát jsem je dal do spodních okrajů, takže je mezi nimi o něco víc cm, asi o deset. A tak nějak se mi to líbí víc na pohled, chlapík co to prodává mně strašil, že to musí být rovně s osou auta, aby to svítilo dobře, proto jsem nejdřív myslel, že to tam nepůjde, ale je to v pohodě. Je to trochu vybočené do strany, ale i tak to svítí dopředu dobře, takže planý poplach z mé strany. Zítra to zkusím dodělat a hodím sem fotku jak to vypadá. Jak jsi ty světla chytl do mřížky?
- johnyram
- Junior
Já jsem to nepridělával do mřížky , ale do výztuhy nárazníku. Mřížku jsem na to pak akorát nacvakl . To jsem zvedavej na foto 

- tym
- Test driver
Tak musím říct, že světla jsou to parádní, když to porovnám se spoustou bludiček, co na ulici potkávám, tak tyhle svítí výborně. Asi je lepší koupit světla s menším počtem diod, než ty, kde je třeba 20 menších diodek. Fotky to tak nedokážou zachytit, ale vidět je to hodně
.

-
- Test driver
- johnyram
- Junior
tym - kdyby jsi měl xenony, tak máme stejný fešáky, ani bych nepoznal rozdíl 
Nehodil by jsi ještě jednu fotku se zhasnutými všemi světly? Jen jak to vypadá v těch dolních rozích. To si fotil nějakou Nokií, že to je takový růžovofialový?

Nehodil by jsi ještě jednu fotku se zhasnutými všemi světly? Jen jak to vypadá v těch dolních rozích. To si fotil nějakou Nokií, že to je takový růžovofialový?

- tym
- Test driver
-
- Test driver
Povím ti že to nevypadá vubec zle,ono civilní verze MK3 je na todle velky kámen urázu jak s tím vydrbat aby to neurazilo.
- tym
- Test driver
To mi povídej, zvažoval jsem všechno možné, od lišt v nárazníku, místo mlhovek (o mlhy jsem nechtěl přijít), MKIII je na tohle prostě prevít. Nakonec jsem šel cestou jako většina, spodní mřížka, jen jsem to dal nakonecdo spodních okrajů, místo horních (jednak aby to nebylo moc u rámečku spz a jednak mám trochu vítr z stk, či horlivých dopraváků a tyhle ledky jsou docela dlouhé, tak mezi nimi není předepsaných 60 cm) a snad to jakž takž jde... 

- johnyram
- Junior
To máš recht brehu, je rozhodně lepší mít tam pět silných diod, než padesát malinkých. To je ouplně o ničem, svítí to na houby to za prvé, a za druhé každý kdo to má tak po čase jich třetina nesvítí, a není to vidět už vůbec.
tym -> máš to tam zapracovaný pěkně, úhledně
Jediný, co mě odrazovalo to dávat někam těsně nad zem byla ta věc, že nad zemí je světlo hůř vidět. Sice se se to týká spíš těch s těmi stodiodovými denními svíceními. Už jsem to kolikrát viděl proti mě, a ani na 10 metrů jsem nepoznal jestli to svítí, nebo je to odlesk od slunce nebo co vlastně
Osobně se mi to nejvíc líbí, nevím kdo to tady měl, jak to měl v místě lišty v nárazníku. Protože podvědomě každý koukne přímo na místa kde má auto světla viz Audi, ta to má pěkně udělané.
Výjimkou jsou tyme samozřejmě naše DL 5 páč svítí jak

No sice to možná máš 60cm od sebe, ale určitě né 25cm od země nebo kolik to má být, takže to vyjde nastejno
Jinak tady ty broky taky nevypadají nejhůř http://www.e-xenony.cz/denni-sviceni-ho ... rucujeme-/
tym -> máš to tam zapracovaný pěkně, úhledně
Jediný, co mě odrazovalo to dávat někam těsně nad zem byla ta věc, že nad zemí je světlo hůř vidět. Sice se se to týká spíš těch s těmi stodiodovými denními svíceními. Už jsem to kolikrát viděl proti mě, a ani na 10 metrů jsem nepoznal jestli to svítí, nebo je to odlesk od slunce nebo co vlastně

Osobně se mi to nejvíc líbí, nevím kdo to tady měl, jak to měl v místě lišty v nárazníku. Protože podvědomě každý koukne přímo na místa kde má auto světla viz Audi, ta to má pěkně udělané.
Výjimkou jsou tyme samozřejmě naše DL 5 páč svítí jak

No sice to možná máš 60cm od sebe, ale určitě né 25cm od země nebo kolik to má být, takže to vyjde nastejno

Jinak tady ty broky taky nevypadají nejhůř http://www.e-xenony.cz/denni-sviceni-ho ... rucujeme-/
- kimanek1
- Nováček
Zdravim vsechny kolegy.....uz jsem opet majitelem Mondea tak doufam ze uz me nezklame
jinak mam asi blbej dotaz ale neda mi to se zeptat. Je mozny abych mel uz z vyroby osazene misto mlhovek svetla pro denni sviceni????
Ja jen ze pri rozsviceni mlhovek mi z auta prijde ze nesviti tak intenzivne jako mlhovky a na vypisu z fordzony sem nasel tohle.....
S Ovládáním Rádia Na Sloupku Řízení
Se zapalovacem cigaret
S konektorem se zdírkami
Se Světly Pro Denní Provoz
S Předními Mlhovkami
Tak nevim....ale nikde sem nenasel ze by se do mk3 davali v zakladu. Diky za info.

Ja jen ze pri rozsviceni mlhovek mi z auta prijde ze nesviti tak intenzivne jako mlhovky a na vypisu z fordzony sem nasel tohle.....
S Ovládáním Rádia Na Sloupku Řízení
Se zapalovacem cigaret
S konektorem se zdírkami
Se Světly Pro Denní Provoz
S Předními Mlhovkami
Tak nevim....ale nikde sem nenasel ze by se do mk3 davali v zakladu. Diky za info.
Fiat Marea combi 1,6 1999 ----------2006-2009
MK3 2,0 TDCI 85kw 2002 -----------2009-2010
Saab 9-3 2.0i 1999 LPG STAG 300 ---2010-2013
MK3 2,5 V6 2006 Titanium LPG BRC---2013-2015
MK3 2,0 TDCI 96kw 2002
MK3 2,0 TDCI 96kw 2002
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, to jsem tedy taky ještě neslyšel a pokud tedy nastartuješ, stane se něco? Rozsvítí se nějaká světla? Jinak dobrej motor 

- kimanek1
- Nováček
Jj diky
lepsi by bylo 3.0 ST
Jinak kdyz mam 0 tak po nastartovani se rozsviti hlavni svetla a co jsem si vsiml tak nejdou zapinat dalkovy a musim to prepnout doprava ale uz nevim na co. Kazdopadne to tedy vypada ze denni sviceni to stopro nema jinak by to tu nekdo asi uz vedel. A v tom vypisu z fordzony je to asi jen spatne prelozeny.
Leda.....ze by svetla pro denni sviceni a mlhovky sli nejak rozlisit treba symbolem na prepinaci svetel nebo primo na svetlech. Uvidim.....rano jedu na prestavbu LPG tak to pak po montazi poradne zkouknu . A zatim diky.

Jinak kdyz mam 0 tak po nastartovani se rozsviti hlavni svetla a co jsem si vsiml tak nejdou zapinat dalkovy a musim to prepnout doprava ale uz nevim na co. Kazdopadne to tedy vypada ze denni sviceni to stopro nema jinak by to tu nekdo asi uz vedel. A v tom vypisu z fordzony je to asi jen spatne prelozeny.
Leda.....ze by svetla pro denni sviceni a mlhovky sli nejak rozlisit treba symbolem na prepinaci svetel nebo primo na svetlech. Uvidim.....rano jedu na prestavbu LPG tak to pak po montazi poradne zkouknu . A zatim diky.
Fiat Marea combi 1,6 1999 ----------2006-2009
MK3 2,0 TDCI 96kw 2002
MK3 2,0 TDCI 96kw 2002