Kdyz uz mluvime o tom tempu... Tak jsem si na prednim blatniku vsiml, ze tam mam takovou smouhu, celou dobu jsem si myslel, ze to je jenom bahno a kdyz jsem to pak prejel prstem, tak ten bilohnedy skrabanec nejak nesel dolu a wono to bylo tak brutalne podrene. Ale tempem se mi to celkem povedlo rozlestit tak, ze je to zase cerne a kdyz to nejak detailne nezkoumas, tak to ani neni videt.

něco na té Mary(želvě) je.. Něco jiného je vnitřní prostor, tam musí být čisto a uklizeno... vysát, utřít prach, vyleštit okna, přesně jak v obyváku.. a vůbec nejlepší je když se vám do toho dobrovolně pustí partnerka..
  něco na té Mary(želvě) je.. Něco jiného je vnitřní prostor, tam musí být čisto a uklizeno... vysát, utřít prach, vyleštit okna, přesně jak v obyváku.. a vůbec nejlepší je když se vám do toho dobrovolně pustí partnerka..

To bych se na auto celkem bal davat
 To bych se na auto celkem bal davat  

Protoze kdyz mi sviti slunko na celni sklo, tak vidim jenom odraz palubovky a to co je venku moc ne
 Protoze kdyz mi sviti slunko na celni sklo, tak vidim jenom odraz palubovky a to co je venku moc ne