čuuus ,už ted nějakej ten pátek scháním přední černý světla na FOFOII,nejsou nikde k sehnání za rozumnej peníz,snažím se sehnat raději použité než-li nové,za originál nový kus se mi nechce dávat přes 2000kč bez motorku,možná ještě víc.Koukal jsem po neoriginálech typu TYC,DEPO apodobně,daj se sehnat za rozumnej peníz nový vycházejí cca 1200kč kus bez motorku,motorky bych si tam dal svoje.Pročítal jsem tady forum a nemůžu podobný téma najít.Má cenu kupovat takovýdle světla?Měl jsem předtím Angel eyes na FOFO I a nebylo to tak strašný,myslím si,že kvalita bude podobná.Nejde mi v podstatě o nic jinýho,než aby světla nežloutly,nebo nezašly a podobný věci,s tím,že se občas světlo zamlží počítám když je to neoriginál.A další věc aby pasovaly tak jak mají.Už mi na Ford klubu někdo radil,ať moje stříbrné rozdělám,vnitřek obrousím a stříknu na černo,nechce se mi s tím crcat

Raději bych si koupil černé a pak moje prodal.Pokud s tím někdo máte zkušenost budu rád když mi jí sem napíšete.

Ford Focus I black 2.0 96KWWW, 17"+215/40/17,polokůže,štelovák supersport,LED.....