A to 1.patro platí?
Byl bych pro první patro - přízemí je neútulný a střecha bývá zavřená a není krytá - když bude dobrý počasí, tak tam můžeme případně přejet. Nejlepší je podle mě střed - 1. patro. A někde dál od obchodňáku.. Např. viz mapka - čára zobrazuje průjezd garážemafleguso píše:Tak zatím to vypadá,že mi to klapne![]()
A to 1.patro platí?
nic si z toho nedělej, já mám další dva dárky od ptáků na střešelinki píše:chlapi, fossa a já sme z dědiny, zakže dojedem s pár kuřincama a kravincamana svých jinak nabléskaných fofáčích
Taky je beru, celej prosinec jsem marodil a ještě tento měsíce je dobírám. A právě proto se pokusím přijet, abych se trochu rozveselil a přišel na lepší myšlenky ;o) Přežil jsem vánoce a silvestr o džusu, tak přežiju už cokoliv.abris píše:Tak nakonec nevím jestli přijedu, mám antibiotika![]()
Ani nevím, jestli tam ještě je.. Ale mámMufin01 píše:Adow: hele kačere, už máš odlovenou tu kešku, co je ve Futuru? Všiml jsem si ještěrky na tvým autě v galerce, tak se ptám...a omlouvám se ostatním, kteří asi nechápou ani slovo
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti