Já si dám radši-

Tak si kup,to,na co máš. Vždyt,tě nikdo nenutí brát FOČUSE.Milan86 píše:UŽ NIKDY V ŽIVOTĚ BYCH NEKOUPIL FOČUSE A TO JAK NOVÉHO, OJETÉHO A UŽ VŮBEC NE 1,6i. ČLOVĚK SE Z CHYB UČÍ)
Hodně štestí

Tak si kup,to,na co máš. Vždyt,tě nikdo nenutí brát FOČUSE.Milan86 píše:UŽ NIKDY V ŽIVOTĚ BYCH NEKOUPIL FOČUSE A TO JAK NOVÉHO, OJETÉHO A UŽ VŮBEC NE 1,6i. ČLOVĚK SE Z CHYB UČÍ)
Hodně štestí
Tak to by som chcel vidietkozlow píše:na 1.6 je spotřeba 6.5l a plné náloži při konstantní rychlosti 170km/h parádní
Tak to teda ma. FFII je s 1.6i 74kW naozaj hodne lenivy. Tych takmer 200 kilo hmotnosti navyse bez zvysenia vykonu v rozmedzi 0 - 4000 otacok sa na dynamike nechutne podpisalo, nezachranili to ani kratsie prevody. FFI je oproti FFII citelne zivsi. Zviezol som sa s viacerymi FFII, no na to, ze ma na papieri 100 koni sa mi vsetky zdali takym podivnym sposobom lenive, nemastne - neslane. Mam relativne cerstvu skusenost aj s FF1 1.6i 74kW, to je naozaj o niecom inom - s radostou toci do otacok, novsiu dvojku nakope kedy chce a kde chce, nema problem akcelerovat aj z nizsich otacok. To dvojka absolutne nevie, pre kazdu trochu vykonu treba podradit a drzat ho v rozmedzi od 3000 do 5000 otacok, dalej to uz nema absolutne ziadny vyznam, od 4500 citelne vadne, ubytok tahu je najcitelnejsi po prekroceni 5000 otacok. Takto sa spravali vsetky FFII 1.6i 74 kW, s ktorymi som sa zviezol. A motory mali OK, neboli to ziadne stocenky ci dojazdene vrazdy, jeden z nich mal idealnych 50k km. Bol som z neho hodne prudko sklamany, na dialnici som ho horko - tazko dostal na technicakovych 180 (tacho). Do 100 (limit dvojky) to ide slusne, do 130 sa ako - tak da, potom uz zrychluje so znacnou nechutou a je jedno, co tam je. Ked to ale premietnem na nase predpisy, je to este znesitelne a vela ludom to staci. FF1 s rovnakym vykonom ide ako cert. A zlaty kliniec programu bolo skusanie zjavne skladaneho "nikdy neburaneho" kusku FF1, ktory mal podla vsetkeho minimalne kratku prevodovku z FFII. To bola vyslovene raketa, ale ten hluk pri 130, brrr.Milan86 píše:Mno nevim, asi máš jiné auto než já ...
a presne o tom to je, kupujem auto podla vyuzitia...poznam blaznov, co pokupili rakety a teraz placu ze aka spotreba, 18" disky a vacsie mu trpia atd atd...holt nadsenci, ktori sa kupou skor chcu ukazat pred ostatnymi nez aby zvitazil zdravy rozum...nad takymi mavnem rukou a o autach sa s nimi nemienim bavitV12 píše:Ja si skor myslim, ze FFII 1.6i sa tu hodne precenuje. Ano, na bezne jazdenie z A do B uplne stac
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti