hledám Mondeo Kombi benzin 2001+

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
hayney
Nováček
Nováček

hledám Mondeo Kombi benzin 2001+

Příspěvek od hayney » 03.09.2011 16:54

Dovolil jsem si založit vlastní téma, kde bych rád pokládal další dotazy, linkoval odkazy a žádal o rady.
V současnosti prodávám svoje auto a za utržený peníz bych rád koupil Mondeo Kombi benzín.
Volba padla nejlépe na 1.8 92kw kvůli spotřebě, protože jezdím dost krátké trasy do práce (2x7km) a pak nějakej ten vejletek.
2.0 107kw si vezme o něco víc, ale stále jakž takž v mezích, navíc na dálku se bude výkon hodit.
2.5 V6 125kw se nyní dostal do mojí hlavy, kvůli možným problémům se setrvačíkem u dvou předchozích motorizací.
Mrzí mě, že většina aut, nemá tempomat, na který jsem zvyklý, takže to vypadá, že to bude další podmínka pro výběr auta (ale kdo ví...).

Co chci:
- výhřev čelního skla
- 4x el. okno
- origo alu kola

Co bych chtěl:
- přípravu na dělící příčku ve stropě nad zadníma sedačkama - to se mi ovšem zdá jako nadlidský úkol, něco takového sehnat, dělalo se to vůbec před FL?
- tempomat - o dodělání jsem tu četl = unreal

Samozřejmě budu aktivně vybírat, až prodám vlastní vůz a zjistím, kolik mám peněz.
Možná bych si pro něco zajel i do Německa, mám už nějaký kousky vyhlídnutý v okruhu 300 km od Teplic, tak uvidíme, jestli na mě počkaj.
hledám: Ford Mondeo Kombi 2001+ Duratec 1.8, 2.0
bylo: Ford Mondeo Kombi 1999 benzin 1.8 Zetec 85kw

martassTDCI

Re: hledám Mondeo Kombi benzin 2001+

Příspěvek od martassTDCI » 21.09.2011 20:13

Ahoj už jsi něco koupil čet jsem tvůj inzerát tak by se ti moh hodit tachometr z benzínového mondea s palubním počítačem mám jeden na víc. Stačí ho vyměnit a fachčí to.
Ford Mondeo 2,0 TDCI 96KW 6 speed 12/03 ST LOOK

hayney
Nováček
Nováček

Re: hledám Mondeo Kombi benzin 2001+

Příspěvek od hayney » 02.10.2011 11:51

přátelé, nakonec se mi nedaří prodat moje auto za rozumnou cenu. Proto si ho nechám a budu ho dál udržovat při životě. Tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. Každopádně mi u mondea stále chybí mříížka nebo síťka zavazadlového prostoru, sehnat auto, které má alespoň přípravu ve stropě je docela těžký.
hledám: Ford Mondeo Kombi 2001+ Duratec 1.8, 2.0
bylo: Ford Mondeo Kombi 1999 benzin 1.8 Zetec 85kw

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“