čiré blinkry + brzdové světlo focus
- UcuLeLembo
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- dezz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
to All : všem co chtějí ten nápis : jen malá změna termínu pošlu vám to ve středu protože to mám na pc ke kterému se dostanu až ve středu. dík za pochopení 
to UcuLeLembo : dělal jsem to jen pro sebe, další kus by nebyl problém, ale pokud budeš mít tu šablonu tak ti to vyřežou v každé reklamce... tudiž je zbytečné platit poštovné...

to UcuLeLembo : dělal jsem to jen pro sebe, další kus by nebyl problém, ale pokud budeš mít tu šablonu tak ti to vyřežou v každé reklamce... tudiž je zbytečné platit poštovné...
Ford Focus 1.6 16V Zetec r.v. 12/2000
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
není problém, do středy určitě na šablonu vydržíme počkatdezz píše:to All : všem co chtějí ten nápis : jen malá změna termínu pošlu vám to ve středu protože to mám na pc ke kterému se dostanu až ve středu. dík za pochopení

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- UcuLeLembo
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
to UcuLeLembo : dělal jsem to jen pro sebe, další kus by nebyl problém, ale pokud budeš mít tu šablonu tak ti to vyřežou v každé reklamce... tudiž je zbytečné platit poštovné...[/quote]
v poho,poptám se tady a snad to někdo udělá.Máme tady jednu firmu co dělá reklamu ,vizitky apod tak snad to tam pro ně nebude problém.Kdyby to náhodou něšlo tak se na tebe když tak obrátim
zatim díkes
v poho,poptám se tady a snad to někdo udělá.Máme tady jednu firmu co dělá reklamu ,vizitky apod tak snad to tam pro ně nebude problém.Kdyby to náhodou něšlo tak se na tebe když tak obrátim

- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Takže celý serál
Vyšroubovat oba šrouby po stranách.

Vyjmout světlo a pozorně si prohlédnout jak drží pohromadě. Uvolnit 4 packy a odpojit kryt od lišty s žárovkami. (potud stačí při výměně žárovky)

Sundat hadičku ostřikovače. Ostrým předmětem opatrně roztáhnout kryt a opět uvolnit 6 pacek k odpojení červeného krytu.

Kombinačkama stlačit k sobě 2 protilehlé packy v zadní části tělesa ostřikovače a protlačit ho ven i s těsnící gumou. Poté ho vtlačit do nového krytu. Složit dohromady oba díly, připojit hadičku, zaměnit žárovky na liště ledkama a lištu spojit s krytem (ledky se musí vycentrovat , aby zapadly do krytu. Nakonec celé světlo zašroubovat zpět na místo.

.....a provést kontrolu.

Vyšroubovat oba šrouby po stranách.

Vyjmout světlo a pozorně si prohlédnout jak drží pohromadě. Uvolnit 4 packy a odpojit kryt od lišty s žárovkami. (potud stačí při výměně žárovky)

Sundat hadičku ostřikovače. Ostrým předmětem opatrně roztáhnout kryt a opět uvolnit 6 pacek k odpojení červeného krytu.

Kombinačkama stlačit k sobě 2 protilehlé packy v zadní části tělesa ostřikovače a protlačit ho ven i s těsnící gumou. Poté ho vtlačit do nového krytu. Složit dohromady oba díly, připojit hadičku, zaměnit žárovky na liště ledkama a lištu spojit s krytem (ledky se musí vycentrovat , aby zapadly do krytu. Nakonec celé světlo zašroubovat zpět na místo.

.....a provést kontrolu.

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- UcuLeLembo
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- UcuLeLembo
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tento týden jsem si objednal tyhle modré diademky za 110 kč http://www.autofam.cz/index.php?list=1& ... s&vyrobce= .Měl jsem dosud klasické oranžové ale kazí to vzhled těch čirých skel.
- UcuLeLembo
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: