2 Jasio, nejsou to ty natáčecí do zatáčky, myslím, že jsem na ně koukal (nejsem si jistý) ale chtěli za ně hroznou pálkuJasio píše:Nezná někdo tyhle světla od Helly ?
Typ světla:D2S (doutnavka) / Typ světla:D2S (doutnavka) / Typ světla:D2S (doutnavka) /
jmenovitý výkon ( W):35 W / jmenovitý výkon ( W):35 W / jmenovitý výkon ( W):35 W /
jmenovitý výkon ( W):53 W / jmenovitý výkon ( W):53 W / jmenovitý výkon ( W):53 W /
stupňové provedení-P 32 d-2 / stupňové provedení-P 32 d-2 / stupňové provedení-P 32 d-2 /
napeti [V]:12 V / napeti [V]:12 V / napeti [V]:12 V /
napeti [V]:24 V / napeti [V]:24 V / napeti [V]:24 V /
Přední světla na Focuse
- jenda
- Pokročilý

- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Zakus
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
Wolf2
Jinak tady je něco více o světlech http://www.hella.com/produktion/HellaDE ... _Focus.jsp
-
Wolf2
Jinak tady je na toho kluka kontakt 736773058Jasio píše:Wolfe, tak to je super kontakt, jen jestli jsou schopné měnit sklon světlometů. Jinak teď už vím, že ty černé jsou na stříbrném fofo good.
Zeptám se ho.
Sám bych si je koupil taky, jsou opravdu pěkný,ale dneska se mi montuji origo xenony do mého drakouše
- horvatm
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
pekne, musim asi kupit nove svetielka, ulomili sa mi plastove drziaky na jednom prednom svetlomete, tak sa to cele kyve, rozmyslam este ze to skusim nejak zalepit ale asi to moc nepomoze, nejaky dobrak sa mi opral o naraznik a tak ho stlacil ze mi pukli tie dva drziaky co su pod kapotou.. 
1.8 TDDI Combi r.v 99, tmavočervená - GHIA
- MartinFocus
- Nováček

Těsnění
Ahoj chlapi, dneska jsem našel na autě u předního světla ( hned vedle kapoty) kus odloupnutého toho gumového těsnění co je mezi kapotou a světlem. Nevíte kolik cca stojí náhradní těsnění či to je pouze jako součást světel ? A tudíž nejde koupit zvlášť?

- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: Těsnění
nejde koupit zvlast .MartinFocus píše:Ahoj chlapi, dneska jsem našel na autě u předního světla ( hned vedle kapoty) kus odloupnutého toho gumového těsnění co je mezi kapotou a světlem. Nevíte kolik cca stojí náhradní těsnění či to je pouze jako součást světel ? A tudíž nejde koupit zvlášť?![]()
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Wolf2 píše:Já našel tady ty : http://tuning.sbazar.cz/predni-angel-ey ... 21588.html
Tady je odpověď:Jasio píše:Wolfe, tak to je super kontakt, jen jestli jsou schopné měnit sklon světlometů. Jinak teď už vím, že ty černé jsou na stříbrném fofo good.Zeptám se ho.
Dobrý den,
nemám je přímo u sebe, ale objednávám je z Německa. Už se mě na to jeden zájemce ptal, tak jsem u dodavatele zjišťoval jak to je s tím el. nastavováním a mělo by to být úplně shodné jako originální světlomety. Takže by mělo stačit připojit konektory a všechno by mělo fungovat.
S pozdravem René Pazourek
Tak to je horký favorit na snad dobré světla za super cenu.
[vymazal inzerát]
Naposledy upravil(a) Jasio dne 30.04.2007 00:38, celkem upraveno 1 x.
- horvatm
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
montoval jsem je na tri auta (pepson, honza, fordik ) a stelovani pres moturek tam nebylo . tam jsou jen takove gumove vicka a ten motor tam neni kam dat .Jasio píše:Wolf2 píše:Já našel tady ty : http://tuning.sbazar.cz/predni-angel-ey ... 21588.htmlTady je odpověď:Jasio píše:Wolfe, tak to je super kontakt, jen jestli jsou schopné měnit sklon světlometů. Jinak teď už vím, že ty černé jsou na stříbrném fofo good.Zeptám se ho.
Dobrý den,
nemám je přímo u sebe, ale objednávám je z Německa. Už se mě na to jeden zájemce ptal, tak jsem u dodavatele zjišťoval jak to je s tím el. nastavováním a mělo by to být úplně shodné jako originální světlomety. Takže by mělo stačit připojit konektory a všechno by mělo fungovat.
S pozdravem René Pazourek
Tak to je horký favorit na snad dobré světla za super cenu.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé