Jelikož by při správné funkci klimatizaci měla být teplota na výparníku 0°C, tak by se neměla na konci výdechu o moc lišit. Při nastavení na "Lo" jde všechen vzduch jen přes výparník klimy, takže by měl být "dost studenej".Pnr píše:Aky teply (studeny) vzduch by mal fucat z ofukov pri teplote nastavenej na "Lo"?
Tak pojistky jsem zkontroloval a vsechny jsou v poradku. Ale klimatizace zas zacla skoro fungovat. Pri poloze vetraku 1,2,3 lze zapnout, je slyset i cvaknuti v motoru. Ale pri poloze 4 klima zhasne. Jeste musim rict, ze vetrak se mi toci jen v poloze 4, ale to bude problem s odporama. Takze nejdriv vymenim ty odpory a uvidim jak se to bude chovat.Spy.Dr píše:kdyby mel malo chladiva tak mu nesepne klima, ale kontrolka na spinaci se mu rozsvítí - vlastní zkušenost. pořádně bych projel ještě jednou pojistky jestli sis nespletl pojistku, popřípadě zkouknout raději pojistky všechny pokud si nebudeš uplně jistej. Někdo tady dokonce psal že měl v háji ten spínač. Pokud by tě napadlo ho opravovat, ušetřim ti práci s demontáží - je elektronickej, neni to obyčejnej spínač/přepínač. je to zadeklovanej "chytrej" spínač.
Takže podle mě verdikt: zkoukni pořádně ještě ty pojistky, potom zkus možná diagnostiku (ideálně u někoho za pívo kdo má svou jestli něco nenajde) a pak asi jedině servis.
tak jsem vymenil tepelnou pojistku u odporu a vetrak se toci na vsechny stupne. a klimatizace funguje taky na vsechny stupne.Spy.Dr píše:Tak jestli je to jak říkáš, tak to bude podle mě tak nějak jak píšeš, někde se to tu už taky objevilo, nevim jestli v tomhle topicu nebo jinde. každopádně pokud se nemýlim tak při 0 klima nejede, a jede jen při 1,2,3,4. A pokud ti jede jen při 1,2,3, tak budeš mít nejspíš problém za kastlikem před spolujesdcem jak je ventilátor, tak vespod u něj jsou ty odpory jak si psal a nejspíš tam bude něco špatně, co, to už asi odhalíš sám nejlíp.
Ale s tímhle zkušenost nemám, dávám to info dohromady z toho co jsem tady kde pochytil + z toho co lze logicky odvodit a co dává smysl...
tak třeba to pomůže... ať se daří, dej vědět jak jsi dopadl
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti