Quickie: Když si představím jak tam ty konektory od hadiček šly špatně nacvaknout, tak mě ještě teď bolí palce.. Tvoje řešení je ale ideální, možná to taky udělám tak.
sorry, odklopeni znaku .. atdAdow píše:el_Barto: Chybí ti tam jedna naprosto zásadní věc - a tou je otevření kapoty!
...
Včera sem je taky nasadil (díky za rychlé dodání el_bartovi) a mám stejný problém, taky mi to když nejedu stříká spíš po celým autě než na přední sklo (stříká to hoodně vysoko)...uvidíme co za jízdyLukas1000 píše:... a hura na strikani ... no a tady jsem zatim vcelku nesvuj, strika to spis nad okno, coz ale predpokladam bude jinak za jizdy ze, kapky jsou lehky a vitr je asi pripleskne dolu ... kapota je takovy docakana...
Ty z FF3 cákají na krycí plast stěračů před čelním sklem.Adow píše:Možna na C-Maxe budou lepší ty FF3 - ty zase na normálním Focusu šplíchají trochu dolů..
ja tam zadny silikon nemam ... puvodni FF II po fl to tam mely taky tak jak jsou tyhle ostriky, pak zacli davat pod en gumicku, ktera k nicemu nevedla. V podstate pokud mas kryt nad motorem tak to nicemu nevadi, ale stouralove si to stejne silikonem zamaznou ... neboj neni tam nikde zadna dira ani takpostak píše:Sorry, že jsem se neozval dříve, ale od minulého týdne tuším středy jsou ostřiky doma, ale ještě nebyl čas je nasadit, tak jsem zvědav jak to bude.
Když tady čtu o silikonu, tak mě jímá hrůzaTomuhle jsem se chtěl vyhnout
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti